2777
2789

برای اونایی که سقط داشتن و مشکل انعقادی دارن توی بارداری از اول انوکسا تجویز میشه.  نگران نباش. 

در انجمن مادران مکرر اگر تجربه سقط مکرر داری میتونی روی کمک خواهرانهی ما حساب کنی: @recurrent_mothers تل..گ..رام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بودم بپرس 

زایمانتون چیکارکردین چون دکترم بهم گفته ۳۶ساعا قبل زایمان باید بستری بشم انوکسپارین قطع بشه وهپارین بگیرم زایمانتون سزارین بود؟اخه من تهدید ب زایمان زودرس هم دارم همش دارم میترسم بااین وضعم وبرای بهبودی سریع لختگی چیکارکردید

زایمانتون چیکارکردین چون دکترم بهم گفته ۳۶ساعا قبل زایمان باید بستری بشم انوکسپارین قطع بشه وهپارین ...

عزیزم من دوبار  بخاطر تشکیل نشدن قلب جنین سقط کردم دکتر گفت مشکل انعقادی داری انوکسپارین تجویز کرد هرروز یدونه تزریق میکردم و یدونه قرص اسپرین میخوردم تا هفته ی سی و چهار بعدش قطع کردم دیگه هیچی مصرف نکردم, زایمانمم سزارین بود تو هفته چهلم, من مشکلی برام پیش نیومد شما از چی نگرانی الان

عزیزم من دوبار  بخاطر تشکیل نشدن قلب جنین سقط کردم دکتر گفت مشکل انعقادی داری انوکسپارین تجویز ...

اهان از من خون چون لخته شده روزی دوتاامپولرو میزنم وسه روز قبل زایمانم باید برم بیمارستان وهپارین بگیرم وترسم از احتمال زایمان زودرس داشتنمه ک چطور سه روز قبلش...و همینطور یه بیمارستان فقط کنترل هپارین داره بایداونجاباشم ک بخش زایمانش خوب نیس

اهان از من خون چون لخته شده روزی دوتاامپولرو میزنم وسه روز قبل زایمانم باید برم بیمارستان وهپارین بگ ...

پس تازه شروع کردی امپولو من از هفته پنجم شروع کرده بودم,  نگران نباش خانومی توکل به خداکن ان شاءالله که هرچی خیره برات پیش میاد ,نی نی نازت به سلامت میاد بغلت 😍😍😍

پس تازه شروع کردی امپولو من از هفته پنجم شروع کرده بودم,  نگران نباش خانومی توکل به خداکن ان شا ...

یهویی دردپاشدم وفهمیدم خون لخته شده اخه قبلش مشکلی نداشتم ان شالله عزیزم