2777
2789
عنوان

شیر مادر

156 بازدید | 17 پست

تا حالا دقت کردین هر کسی یه بیماری چیزی داشته باشه مردم سعی میکنن به روش نیارن و جلوش در موردش حرف نزنن. ولی وقتی یه مادر شیر نداشته باشه همه اونو سرزنش میکنن که چرا شیر خودتو نمیدی و اون مادر رو ناراحت میکنن، واقعا شما میدونین چرا؟

چون آزار دارن.چون میخوان فقط زجر بدن آدمو.

منم شیر ندارم و بچم ۲۲ روزشه.از هرکسی این حرفو شنیدم که آخیییییی بچت شیرخشکی شدددددد؟خودت تنبلی کردی شیر ندادی؟و هزارتا حرف دیگه😤😤😤

خیلی مهربونی❤ازت ممنونم❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ب شدت شیرم زیاد بود بعد 6ماه هنوز شیرم دارم دخترم شیر خشکیه

هرکی هرچی بگه میگم این خودش نگرفت سینه ولی بچه بعدیو خودم شیرخشکی میکنم دیگه کسی چیزی نمیگه

البته بیشتریا میگن بچت لجبازه سینه نگرفت

بعضی ها هم واقعا میارن بیخودی به بچه شیر خشک میدن 

یه دوستی داشتم شش روز داد بعد گفت مادرشوهرم یهو صدام کرد ترسیدم شیرم خشک شد 

بعد یه مدت گفت شوهرم اجازه نمیده بیرون رفتنی شیر خودمو بدم 

واقعا من برا همچین موردهایی حرصم میگیره من دور اطرافم خیلی هارو میبینم که شیر خشک میدن الکی انگار مد شده 

بعضی ها هم واقعا میارن بیخودی به بچه شیر خشک میدن  یه دوستی داشتم شش روز داد بعد گفت مادرشوهرم ...

نه عزیزم اینجوری فکر نکن مادر به طور طبیعی دوست داره که شیر خودشو بده اونی که به شما اینجوری میگه شاید دوست نداره که واقعیتو بگه و بگه که من شیر ندارم نباید از مادری که شیرخشک داره پرسید که چرا

از بزرگانن روایت داریم که:ای مردم،اگر سرتان به کار خودتان باشد،نمیگن سر ندارید.

حکایت دایه مهربانتر از مادر هم شده.

هر کی در مورد بچه داریت،حرف بیجا زد، تو چشماش نگاه کن و بگو:صلاح بچه من  اینه.

بعضی ها هم واقعا میارن بیخودی به بچه شیر خشک میدن  یه دوستی داشتم شش روز داد بعد گفت مادرشوهرم ...

حالا شما هم حرصت نگیره. بالاخره اون مادر،بیشتر از شما دلسوز بچه شه.لابد صلاح نبوده😏

از بزرگانن روایت داریم که:ای مردم،اگر سرتان به کار خودتان باشد،نمیگن سر ندارید. حکایت دایه مهربانتر ...

هیچ حرفی در مورد بچه داری انقدر آدمو آزار نمیده تا این حرف 

نه عزیزم اینجوری فکر نکن مادر به طور طبیعی دوست داره که شیر خودشو بده اونی که به شما اینجوری میگه شا ...

نه عزیزم باور کن خیلی ها الکی میدن از روی ندونم کاری نه از قصد 

به دلایل مختلف که واقعا نمیدونن دلیلش رو خودشون 

شما میتونی بدوشی و بریزی تو شیشه خوبه که شیر داری

من چون وقفه افتاد یکماه بین شیردوشیدنم دیگه با شیر دوش دستی و برقی شیرم نمیاد.فقط با دست ک اونم کثیف کاری میشه.خوشم نمیاد

اگه هنوز شیر خودتون میدید.حلوا.کاچی.اب هویچ.جوجه خروس محلی.جگر.بخور اینقدر شیرت زیاد میشه ک حد نداره ب خصوص حلوا چهار ارد معجزه میکنه

حالا شما هم حرصت نگیره. بالاخره اون مادر،بیشتر از شما دلسوز بچه شه.لابد صلاح نبوده😏

جالبش اینجاس اخه بچه اش وزنش زیاده درحال ترکیدنه بچه باز این شیر خشک میده

دوماهش بود ۸کیلو بود بچه 

نه عزیزم باور کن خیلی ها الکی میدن از روی ندونم کاری نه از قصد  به دلایل مختلف که واقعا نمیدون ...

نمیدونم شاید ولی به هر حال از قصد نیست و نباید یه مادرو رنجوند