2777
2789
عنوان

مال شما چنده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5265 بازدید | 124 پست

واقعا نى نى هم دارييي؟؟

عاشق كه ميشى يعنى خدا لطفش رو بهت تموم كرده❤️ خدايا ببخشيد اگه بنده ى خوبى نبودم ميخوام بهترين باشم برات خودت دستم رو بگير ❤️ دوستت دارم خدا ❤️ RBA ❤️
اكثرا رو گفتم چيزى كه دورم زياد ديدم مرداى قدبلند زن كوچولو موچولو گرفتن خوشبخت شيد 😘😘😘

یه تحقیق علمی اونسری داشت توی تلویزیون پخش میشد میگفت مردهای قدبلند با زنهای قدکوتاه زندگی پردوامتری دارن از نظر روانشناسی 

بعدم دقت کنی تو کارتونهای بچگیامون همیشه مردها درشت بودن و دخترا کوچولوئو ظریف بودن

این یه فانتزیه

ایده ال همه اینه قد بلند باشن چه زن و مرد اما بصورت وراثتی مردهای درشت معمولا زن ظریف و ریزه میزه دوس دارن

قربون دستت جانماز مارم آب بکش ... اگه چیزی از تفکرات و سبک زندگی من (نه اعتقاداتم) برات عجیب میاد یادت باشه این زندگی منه لزومی نداره قبولش کنی ، قضاوتش کنی ، مسخره اش کنی اما میتونی مخالفش باشی و با نهایت انسانیت از کنارش بگذری

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خوب خیلی لاغری من یه کوچولو خیلی کم تو پر ترم ولی چون پاهام بلنده خیلی لاغر میزنم😕شکم و پهلوام اصلا ندارم

شازده کوچولو پرسید تو سواد داری؟روباه گفت سواد ماله آدم هاست من شعور دارم
اره واسه عروسی بجای کفش پاشنه دار صندل عروس گرفتم شوهرمم پاشنه مخفی گذاشت ولی تقریبن هم قدیم

چه جالب

عاشق كه ميشى يعنى خدا لطفش رو بهت تموم كرده❤️ خدايا ببخشيد اگه بنده ى خوبى نبودم ميخوام بهترين باشم برات خودت دستم رو بگير ❤️ دوستت دارم خدا ❤️ RBA ❤️
واقعا نى نى هم دارييي؟؟

بله تو تاپیکام عکسشو گذاشتم😂😂😂😂

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
چقدر اختلاف

زندگى با اختلاف ها زيباست بحثم نداره 😑😑😑😜

خوب خیلی لاغری من یه کوچولو خیلی کم تو پر ترم ولی چون پاهام بلنده خیلی لاغر میزنم😕شکم و پهلوام اصلا ...

منم اصلا شکم و پهلو ندارم تخته‌ام زایمان طبیعی هم داشتم 

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
من‌ ۱۷۲ هستم...احتمالا نویسنده مطلب یه کوتاه قد بوده🙂

تحقيقات ثابت كرده

یه تحقیق علمی اونسری داشت توی تلویزیون پخش میشد میگفت مردهای قدبلند با زنهای قدکوتاه زندگی پردوامتری ...

بعله ديگه ما اينيم 😜😜😜

آره دیدیم😁

خودم خوشم نمیاد دوست دارم حداقل ۶۰ باشم 

باور میکنی برای بارداریم به ۷۸ رسیده بودم؟

باز برگشتم به وزن مجردیام

۱۶۵م ولی دو ماه پیش ۱۶۸

چجورى ميشه؟؟