2777
2789
عنوان

مال شما چنده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5265 بازدید | 124 پست

میدونم جام اینجا نیست 😖

۱۷۳

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!دخترم تنهاتر...!!!و پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب  آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشق قدیمم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!!!

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من ۱۷۰ همسرم ۱۹۰ خیلی هم حس زنانگیم زیاده چون بیست سانت از همسرم کوتاه ترم  ایشون وزنش ۱۱۰ من ...

چطوری ۵۰ کیلویی🤔من ۶۴ کیلوام با ۱۷۲ قدم لاغرم تو دیگه چطوری هستی🤔

شازده کوچولو پرسید تو سواد داری؟روباه گفت سواد ماله آدم هاست من شعور دارم
والا ما نرماليم اونا درازن 😂😂😂😂

😂😂😂😂😂 اعتماد ب سقفم داره تازه خخخ میگم دراز عقلشون کف پاشونه علی میگه 😨😨😨چی میگی تو ی شعر میخونه 🤣🤣🤣میگه قد بلند سرفناز😨😨😨😨قد کوتاه هیله باز🤣🤣🤣🤣🤣

عزيزم لاغر نيستى؟

چرا چوب خشکم 

تازه یه پسر دوساله هم دارم😒😒😒

فقط همسرم بهم دلگرمی میده که دوست داره قدو وزنمو

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
چطوری ۵۰ کیلویی🤔من ۶۴ کیلوام با ۱۷۲ قدم لاغرم تو دیگه چطوری هستی🤔

بزار الان عکسمو از کمرو شکمم  میزارم

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 

منم 170 همسرمم 185زنانگیمم خیلی بالاست بعدم اینا سلیقه ایه مثلا همسرم همیشه میگه زن هر چقدرم زیبا باشه اما قدش کوتاه باشه فایده ای نداره😏البته نقل قول کردم فقط دوستای عزیزم به دل نگیرید 😚خودمم دوس داشتم دوسه سانت کوتاهتر بودم 

من 160ام انشالله شوهر آیندم 185 رو حداقل داشته باشه

خخخخخ

عاشق كه ميشى يعنى خدا لطفش رو بهت تموم كرده❤️ خدايا ببخشيد اگه بنده ى خوبى نبودم ميخوام بهترين باشم برات خودت دستم رو بگير ❤️ دوستت دارم خدا ❤️ RBA ❤️
آره البته من چندتا خاستگار قد كوتاهم داشتم خودم قد بلند دوست داشتم ولى شوهرم خيليييي بلندتر منه شما ...

من 158 ام شوهرم 186

قربون دستت جانماز مارم آب بکش ... اگه چیزی از تفکرات و سبک زندگی من (نه اعتقاداتم) برات عجیب میاد یادت باشه این زندگی منه لزومی نداره قبولش کنی ، قضاوتش کنی ، مسخره اش کنی اما میتونی مخالفش باشی و با نهایت انسانیت از کنارش بگذری
چرا چوب خشکم  تازه یه پسر دوساله هم دارم😒😒😒 فقط همسرم بهم دلگرمی میده که دوست داره قدو ...

آخه منم لاغرم ولى نه انقدر

عاشق كه ميشى يعنى خدا لطفش رو بهت تموم كرده❤️ خدايا ببخشيد اگه بنده ى خوبى نبودم ميخوام بهترين باشم برات خودت دستم رو بگير ❤️ دوستت دارم خدا ❤️ RBA ❤️
منم 170 همسرمم 185زنانگیمم خیلی بالاست بعدم اینا سلیقه ایه مثلا همسرم همیشه میگه زن هر چقدرم زیبا با ...

اكثرا رو گفتم چيزى كه دورم زياد ديدم

مرداى قدبلند زن كوچولو موچولو گرفتن

خوشبخت شيد 😘😘😘

آخه منم لاغرم ولى نه انقدر

عکسمو گذاشتم

😂😂😂😂😂 اعتماد ب سقفم داره تازه خخخ میگم دراز عقلشون کف پاشونه علی میگه 😨😨😨چی میگی تو ی شعر می ...

عزيزم تو هم كم نيار منم منبع بالا پشت بوم سر رفته بود سقف سوراخ شده بود بهش گفتم قوربون دستت درازى انگشتتو بكن توش تا عصرى كه ايزوگاميه مياد زندگيمو آب نبره 😜😜

دیدین بپاکم شلوارک قلب قلبیم لو میره😂😂😂😂😂😂