2777
2789
عنوان

دعوا بحث

146 بازدید | 11 پست

دعوا سر زندگی گذشته 

گاهی گمان نمی کنی ولی می شود- گاهی نمی شود...نمی شود که نمی شود.گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است .گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود. گاهی گدای گدای گدایی و بخت با تو یار نیست... گاهی تمام شهر گدای تو می شود.

شوهرم زن اولش رو‌طلاق داده ما ی سال باهم ازدواج‌کردیم تقریبا ۱۴ماه

و‌همیشه سر زندگی قبلش من باهاش مشکل دارم

طبق تعریفات خودش و اطرافیان زن تمیزی نبوده گاهی فقط واسع خودش غذا درست میکرده همیشه هم این کلاس و‌اون کلاس بوده ویا مسجد و‌خلاصه گشت و‌گذار

بی اجازع بیرون رفتن و مسافرت رفتن

ی حساب جدا داشتن و‌ی گوشی با دوسیم کارت  اما شوهره فقط ی شماره داشته

و فامیل ها رو‌خوونه راه نمیداده شوهره هم همش سکوت میکرده چون اگ اعاراض میکرده زنه با جنگ و دعوا ای همسایع هاا بیایین این الان منو میکشه باعث میشد این کوتاه بیاد تا آبروش جلو در و‌همسایع نره

هر کلاسی هم بگید زن قبلی رفته هر کاری خواسته کرده خلاصه اخرش شده طلاق با حدود ۷۰میلیون پول دو سال قبل و طلا ها و جهاز و کادوها همه رو‌هم برده

گاهی ک شوهرم جواب منو میده منم عصبی میشم میگم اقا چرا مقابل اون زن اینجووری نبودی

من ک خونه مرتب میکنم با فامیل خووش برخوردم نداری میگم خدابزرگه با ماهی ۹۰۰دارم زندگی میکنم با این‌گرونی هااا

پس باید ی فرقی با اون  عوضی قبلی بکنم یا نه

میکم‌من بهترم اما تو‌در مقابل چیکار میکنی اگ‌ب قول فک و‌فامیلت زن قبلت ی عوضی بیشتر نبود

چرا در مقابل اوون همیشه کوتاه اومدی

هر چی ضعف  تو‌زندگی قبلی داشته ب قول معروف میزنم تو‌سرش

از عصبانیت و‌ناراحتیم این حرفها رو‌میزنم‌

نمیدونم چکار کنم اون زنیکه رو‌یی خیال بشم اما تا ی چیزی میشم خوودم رو‌باهاس مقایسه میکنم میگم اگر همتون میگید من بهترم

پس چرا قدرم رو‌نمیدونی

دعوای امشبم سر این بوود ک‌گفت من اینجا هفته ای ی بار میوه میخرم اونجا ماهی دوبار ( البته ی شهرک دور از شهر بودن قبلا)

در حالی ک قبلا اگر ماهی دوبار خرید میکرد اما چندین مدل میوه میخرید الان شاید خیلی بخره مثلا ی نارنگی سیب

.

بگم‌من اینا رو‌تو‌دفتر خاطرات شوهرم خووندم‌ک چ کارهایی کرده و‌دفتر خریدش ک‌نگه داشته

منم از حرفش ناراحت شدم گفتم ی میوه خریدی منت میزاری پس هرچی داشتی طلا میخریدی واسش حساب پس انداز واسش باز کردی با هواپیما خوونه پدرش میفرستادی از کلاس رانندکی گل دوزی خیاطی معرق کلاس احکام حفظ قران شیرینی پزی هویه کاری هر جا بگی فرستادی

اینارو‌مقایسه کن بگوو واسه اون کردم واسه تو نه

چرا ی میوه رو‌میرنی تو سرم

این شد شروع دعوا حرفهاام همینایی بود ک‌گفتم‌ک عرضه نداشتی ازش میترسیدی

خانزاد در خونش بودی واسه شب خووابی هم منت کشی میکردی ک باهات باشه حالا من با همه مشکلاتت اومدم چرا باید بادهمه سختی ها بسازم و‌هیچ‌ چیزی بالاتر از اونزن  قبلی نداشته باشم

گاهی گمان نمی کنی ولی می شود- گاهی نمی شود...نمی شود که نمی شود.گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است .گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود. گاهی گدای گدای گدایی و بخت با تو یار نیست... گاهی تمام شهر گدای تو می شود.

عزیزم .شوهرت یه شکست توی زندگیش داشته تو بجای اینکه مرحم دردش بشی مدام نمک رو زخمش میپاشی.ازدواج کردی که میدون جنگ درست کنی؟اگه تو خودت همچین مشکلی داشتی خداییش دلت میخواست شوهرت این حرفارو بهت بزنه؟؟؟

ازت ممــنـونم که 💜دخــتــر💜 شـدی،کـه خیــالـمو راحـت کــردی تــا وقتــی هســتم،بــجـز مــادرم یه مونــس و همدم ومحـرم دیــگه دارم🌷🌷

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم .شوهرت یه شکست توی زندگیش داشته تو بجای اینکه مرحم دردش بشی مدام نمک رو زخمش میپاشی.ازدواج کرد ...

نه‌دلم‌نمی خوواد اما فکر میکنم در حق من کوتاهی میکنه 

من با دو‌تا بچه ی زندکی شکست خورورده کلی بدهی زنش شدم‌ از خانواده دور شدم تو ی سال فقط یک‌بار منو برد 

گفت جای همه رو‌پر میکنم واست 

اما رو‌حرفاش نموند من نمی خووام نمک برزخم‌ بپاشم اما اونم رعایت منو‌نمی کنه 

تو اگه قد دنیا هم براش خوبی کرده باشی همین که منت میذاری سرش سر سوزن ارزش نداره..توی همه زندگیا مشکل هست دعوا و بحث هم هست.این دلیل نمیشه مدام ما خانما خودمونو بکوبیم تو سر آقامون که من از سرت زیادم .تو قبلا فلان بودی تو خونواده ات بهمانه

اینجوری خودت سبک میشی.وقتی واست میوه میاره ازش تشکر کن برو ببوسش بگو ممنون که بفکرم بودی.ببین دفعه بعد واست چیکار میکنه؟اما برعکس بگو این چیه آوردی و ....دیگه ترجیح میده دفعه بعد هیچی نیاره که دعوا هم نشه.

ازت ممــنـونم که 💜دخــتــر💜 شـدی،کـه خیــالـمو راحـت کــردی تــا وقتــی هســتم،بــجـز مــادرم یه مونــس و همدم ومحـرم دیــگه دارم🌷🌷

عزیزم شوهر منم قبل از من ازدواج کرده بود اما زیر ی سقف نرفته بودن اما تو دوران عقدمون چون آون همه چیزشو برده بود ی هزارتومنم بمن نمیداد ن فقط دوران عقد دوسال اول زندگیمون همین بود همش مقایسه میشدم محبت نمیکرد ک چون ب آون محبت کرده و نفهمیده،تو خونه زندانی بودم چون آون سرخود بوده ،،اما من بهش گفتم حق داری اینکارارو کنی و اعتماد نداشته باشی نشستم باهاش حرف زدم گفتم من صبر میکنم تا باخودت کناربیای و بتونی بمنم بعنوان زنت اعتماد کنی،تا اینک یسال پیش خودش اومد بهم گف تو خوبی من نمیتونم باخودم کناربیام منو ببر پیش مشاور،منم بردم الان خداروشکر یساله هیچ مشکلی باهم نداریم

خدایااااااشکرت بخاطر همه چیز
تو اگه قد دنیا هم براش خوبی کرده باشی همین که منت میذاری سرش سر سوزن ارزش نداره..توی همه زندگیا مشکل ...

حرفات رو‌قبول دارم واین همیشگی نیست اما وقتی پیش میادد گذشته اش میاد تو‌ذهنم‌و‌اینم باعث بحث میشه 

حرفات رو‌قبول دارم واین همیشگی نیست اما وقتی پیش میادد گذشته اش میاد تو‌ذهنم‌و‌اینم باعث بحث میشه&nb ...

شما که میدونستی آدم کینه ای هستین چرا با یه مرد که قبلا زن داشته ازدواج کردی؟اون آقا هم اگه میدونست قراره همش مقایسه کنی با زندگی قبل ترجیح میداد اصلا ازدواج مجدد نکنه

عزیزم شوهر منم قبل از من ازدواج کرده بود اما زیر ی سقف نرفته بودن اما تو دوران عقدمون چون آون همه چی ...

الهی شکر ک خووبین 

منم چوب زن قبلی رو‌زیاد خووردم عزیزم نمی گمم ک بده میگم چرا نمی تونه مثل قبل باشه واینکه من چرا نمی تونم فراموش کننم‌چرا با گذشته خودم رو‌عذاب میدم‌چطوور بی خیال باشم‌چطرور🤰😥😥😥😥😥

شما که میدونستی آدم کینه ای هستین چرا با یه مرد که قبلا زن داشته ازدواج کردی؟اون آقا هم اگه میدونست ...

من‌کینه ای ندارم اما وقتی میگه من هنوز همون ادم قبلی هستم پس چرا آزادی هاا و‌راحتی هاا اعتماد هااا و‌تلاش هاا روو تو‌این زندگی رو‌نمی کنه پس گناه من چیه این‌وسط

مار گزیده از ریسمان سیاه و سفید هم میترسه.اعتمادشو جلب کن.شوهرت فکر میکنه نکنه توام مثل زن قبلیش باشی.نمیخواد یه اشتباه رو دوبار تکرار کنه.خودتو بهش ثابت کن

الهی شکر ک خووبین  منم چوب زن قبلی رو‌زیاد خووردم عزیزم نمی گمم ک بده میگم چرا نمی تونه مثل قب ...

بیخیال بشی و چیزی نگی درس میشه خودش میفهمه ک مثل اون نیستی و برات شاید مث شوهرمن میترسه ک توهم اونجور باشیو تنهاش بزاری،،مشاور هم خوبه من جواب گرفتم

خدایااااااشکرت بخاطر همه چیز
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز