شوهرم زن اولش روطلاق داده ما ی سال باهم ازدواجکردیم تقریبا ۱۴ماه
وهمیشه سر زندگی قبلش من باهاش مشکل دارم
طبق تعریفات خودش و اطرافیان زن تمیزی نبوده گاهی فقط واسع خودش غذا درست میکرده همیشه هم این کلاس واون کلاس بوده ویا مسجد وخلاصه گشت وگذار
بی اجازع بیرون رفتن و مسافرت رفتن
ی حساب جدا داشتن وی گوشی با دوسیم کارت اما شوهره فقط ی شماره داشته
و فامیل ها روخوونه راه نمیداده شوهره هم همش سکوت میکرده چون اگ اعاراض میکرده زنه با جنگ و دعوا ای همسایع هاا بیایین این الان منو میکشه باعث میشد این کوتاه بیاد تا آبروش جلو در وهمسایع نره
هر کلاسی هم بگید زن قبلی رفته هر کاری خواسته کرده خلاصه اخرش شده طلاق با حدود ۷۰میلیون پول دو سال قبل و طلا ها و جهاز و کادوها همه روهم برده
گاهی ک شوهرم جواب منو میده منم عصبی میشم میگم اقا چرا مقابل اون زن اینجووری نبودی
من ک خونه مرتب میکنم با فامیل خووش برخوردم نداری میگم خدابزرگه با ماهی ۹۰۰دارم زندگی میکنم با اینگرونی هااا
پس باید ی فرقی با اون عوضی قبلی بکنم یا نه
میکممن بهترم اما تودر مقابل چیکار میکنی اگب قول فک وفامیلت زن قبلت ی عوضی بیشتر نبود
چرا در مقابل اوون همیشه کوتاه اومدی
هر چی ضعف توزندگی قبلی داشته ب قول معروف میزنم توسرش
از عصبانیت وناراحتیم این حرفها رومیزنم
نمیدونم چکار کنم اون زنیکه رویی خیال بشم اما تا ی چیزی میشم خوودم روباهاس مقایسه میکنم میگم اگر همتون میگید من بهترم
پس چرا قدرم رونمیدونی
دعوای امشبم سر این بوود کگفت من اینجا هفته ای ی بار میوه میخرم اونجا ماهی دوبار ( البته ی شهرک دور از شهر بودن قبلا)
در حالی ک قبلا اگر ماهی دوبار خرید میکرد اما چندین مدل میوه میخرید الان شاید خیلی بخره مثلا ی نارنگی سیب
.
بگممن اینا روتودفتر خاطرات شوهرم خووندمک چ کارهایی کرده ودفتر خریدش کنگه داشته
منم از حرفش ناراحت شدم گفتم ی میوه خریدی منت میزاری پس هرچی داشتی طلا میخریدی واسش حساب پس انداز واسش باز کردی با هواپیما خوونه پدرش میفرستادی از کلاس رانندکی گل دوزی خیاطی معرق کلاس احکام حفظ قران شیرینی پزی هویه کاری هر جا بگی فرستادی
اینارومقایسه کن بگوو واسه اون کردم واسه تو نه
چرا ی میوه رومیرنی تو سرم
این شد شروع دعوا حرفهاام همینایی بود کگفتمک عرضه نداشتی ازش میترسیدی
خانزاد در خونش بودی واسه شب خووابی هم منت کشی میکردی ک باهات باشه حالا من با همه مشکلاتت اومدم چرا باید بادهمه سختی ها بسازم وهیچ چیزی بالاتر از اونزن قبلی نداشته باشم