سلام خانوما من یک سال بعد از تولد پسرم شروع کردم به جوش زدن توی صورتم رفتم دکتر پوست گفت چون بچه شیرمیدی نمیشه دارو داد برو بچتو از شیرگرفتی بیا تا دارو بدم حالا من دوماهه پسرمو از شیر گرفتم رفتم پیش دکتر بهم قرص راکوتان داد وقتی سرچ کردم خیلی عوارض بدی داره الآن خودم ده روزه میخورم ولی لبام به شدت خشک شده ویبوستم گرفتم بعدش توی عوارضش نوشته تا یک سالم نباید باردار بشی
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
راستي من يك ماهه ديگه گيرم نمياد تابستون هم داروخونه ي اشنا ميداد بهم، امروزم داروخونه گفت جديدا اومده ولي تقلبي هست و داروخونه ها دارن پس ميدن
شما كدوم شهر هستيد؟
كاش زندگى از آخر به اول بود..پير به دنيا مى آمديم..آنگاه در رخ داد يك عشق جوان مى شديم..سپس كودكى معصوم مى شديم و در، نيمه شبى با نوازش هاى مادر آرام مى ميمرديم..🌸
الان شما از کجا پیدا کردید؟من هرچی میگردم نیست.قرصم تموم شده نمیدونم از کجا گیر بیارم
اره ميگن كه منم يه ماهه كه پيدا نميكنم جديدا هم اومده توي بعضي داروخونه ها ولي يه جا بهم گفتن اين تقلبي هست كه اومده و اثر گذاري نداره..🤦🏻♀️
كاش زندگى از آخر به اول بود..پير به دنيا مى آمديم..آنگاه در رخ داد يك عشق جوان مى شديم..سپس كودكى معصوم مى شديم و در، نيمه شبى با نوازش هاى مادر آرام مى ميمرديم..🌸