2777
2789
عنوان

قرص راکوتان

81 بازدید | 9 پست

سلام خانوما من یک سال بعد از تولد پسرم شروع کردم به جوش زدن توی صورتم رفتم دکتر پوست گفت چون بچه شیرمیدی نمیشه دارو داد برو بچتو از شیرگرفتی بیا تا دارو بدم حالا من دوماهه پسرمو از شیر گرفتم رفتم پیش دکتر بهم قرص راکوتان داد وقتی سرچ کردم خیلی عوارض بدی داره الآن خودم ده روزه میخورم ولی لبام به شدت خشک شده ویبوستم گرفتم بعدش توی عوارضش نوشته تا یک سالم نباید باردار بشی

اره دیگه نباید باردار شی تا یک سال 

عوارض زیاد داره ولی درمانش قطعیه

آب خیلی باید بخوری خیلی

جز راست نباید گفت ،هر راست نشاید گفت...شکوفه۱ بودم قبلا ولی دوس ندارم شکوفه۳ بشم
اره دیگه نباید باردار شی تا یک سال  عوارض زیاد داره ولی درمانش قطعیه آب خیلی باید بخوری خیلی

اااای وااای من میخواستم پنج ماه دیگه اقدام کنم یعنی دیگه نمیتونم اگه قطعش کنم چی

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

اره درسته تا يه سال نبايد باردار شد

راستي من يك ماهه ديگه گيرم نمياد تابستون هم داروخونه ي اشنا ميداد بهم، امروزم داروخونه گفت جديدا اومده ولي تقلبي هست و داروخونه ها دارن پس ميدن

شما كدوم شهر هستيد؟

كاش زندگى از آخر به اول بود..پير به دنيا مى آمديم..آنگاه در رخ داد يك عشق جوان مى شديم..سپس كودكى معصوم مى شديم و در، نيمه شبى با نوازش هاى مادر آرام مى ميمرديم..🌸
اااای وااای من میخواستم پنج ماه دیگه اقدام کنم یعنی دیگه نمیتونم اگه قطعش کنم چی

به ریسکش نمیرزه بارداریتو بنداز عقب

جز راست نباید گفت ،هر راست نشاید گفت...شکوفه۱ بودم قبلا ولی دوس ندارم شکوفه۳ بشم
اره درسته تا يه سال نبايد باردار شد راستي من يك ماهه ديگه گيرم نمياد تابستون هم داروخونه ي اشنا ميد ...

الان شما از کجا پیدا کردید؟من هرچی میگردم نیست.قرصم تموم شده

نمیدونم از کجا گیر بیارم

الان شما از کجا پیدا کردید؟من هرچی میگردم نیست.قرصم تموم شده نمیدونم از کجا گیر بیارم

اره ميگن كه منم يه ماهه كه پيدا نميكنم جديدا هم اومده توي بعضي داروخونه ها ولي يه جا بهم گفتن اين تقلبي هست كه اومده و اثر گذاري نداره..🤦🏻‍♀️

كاش زندگى از آخر به اول بود..پير به دنيا مى آمديم..آنگاه در رخ داد يك عشق جوان مى شديم..سپس كودكى معصوم مى شديم و در، نيمه شبى با نوازش هاى مادر آرام مى ميمرديم..🌸