2777
2789
عنوان

دوروز پیش

65 بازدید | 12 پست

دورپز پیش دم خونمون ی مرده بازنش لج بوده دعواداشتن میکفته تقصیر خانواده زنمه زنش ی هفته نیمدهدخونه .بد پدرمادرزنش اومده بودن ب نوه هاش ک دودختر هفده و نوزده ساله هست سر بزنن مرده ازلجش رفته شیر و موز گرفته براشون شیرموز درس کرده دارو خاباور ریخته حتی برای دختراش مرتیک روانی ...همشون ک خابشون برده باچاقو جهارسانتی همشونو کشته زنک زده داداشش داداشش ب پلیس اطلاع داده.پلیس اومده دیده همشون غرق خونن ...تواخبازمدگفت قاتل خیابان نبرد.دیگ ب  هیچکس نمیشه اعتمادکرد

سرسری ردشو و زندگی کن دقت دق ات میدهد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ی مرده دم خونمون مادرزن پدرزنشو با دوتادختراشو شیرموز کرفته توش داروی خواباور ریخته داده بهشون بعدش خابشون ک برده باچاقو چهارتاشونو کشته ...گفته باعث دعوای من و زنم خانوادش بودن

زنش قهر بوده نیمده  مادرپدرش اومدن ب نوه هاشون سربزنن

🚨 جنایت هولناک مرد بوکسور در شرق تهران

رییس پلیس پیشگیری تهران از بازداشت مردی که به طرز هولناکی اقدام به قتل دو دخترش و پدر و مادر همسرش کرده بود، خبر داد:
🔹حوالی ساعت ۱۵ دیروز مردی ۴۷ ساله به همراه برادرش به کلانتری ۱۳۲ نبرد مراجعه کرده و اعلام کرد که چهار نفر از اعضای خانواده‌اش را به قتل رسانده است.

🔹ماموران با ورود به آپارتمانش در محدوده خیابان نبرد جنوبی با اجساد غرق در خون دو دختر جوان و یک پیرمرد و پیرزن مواجه شدند.

🔹این فرد در اظهارات خود صراحتا به قتل اعضای خانواده‌اش به دلیل اختلاف خانوادگی با همسرش اعتراف کرد.

🔹 این فرد در اعترافات خود مدعی شد که پدر و مادر همسرش نقش زیادی در مشکلات خانوادگی آنها داشته‌اند و چون دلش نمی‌خواسته که دخترانش در آینده شبیه به مادرشان شوند، آنها را نیز به قتل رسانده است.

Join → @akhbar_roz ☜