سلام دوستان، من بنا به دلایلی مجبور شدم تو یکسالگی بچمو از شیر بگیرم، دکتر متخصص کودکان هم پرسیدم گفت شیر مادر تا دو سال خوبه ولی واجبش سال اوله. ولی یک سری افراد هستن تا اینو میشنون شروع میکنن به سرزنش و دخالت منم خیلی اذیت میشم و تا چند ساعت اعصابم خورد میشه، به نظر شما من باید چه رفتاری با این جور افراد داشته باشم؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خب بالاخره این بچه منه و از هر کسی تو دنیا برام عزیزتره مطمئنا سعی میکنم بهترین هارو براش فراهم کن، ...
اتفاقا من تا ۲۱ ماهگی شیر دادم و واقعا اشتباه بزرگی بود ،بچه خل میشه از شدت وابستگی ،،بهترین زمان همون ۱۲-۱۴ ماهگیه،،بعدش دیگه مصیبته از شیر گرفتن ،،اگه اهل دکتر هلاکویین بگو اون گفته این زمان بهترینه
دختر خاله شوهرم هیچ وقت اصلا با من حرف نمیزنه اون روزی اومده میگه زود نبود گرفتیش؟ آخه بگو به تو چه ...
نمیشه بر بر نگاشون کنی و سکوت کنی ؟بعدم بگی این مسایل ،پزشک بچه و من بیشتر واسمون مهمه تا شما ،،البته من خودم اینجور نیستم ولی کم کم دارم فکر میکنم باید همین طور رفتار کرد تا ادب شن