2777
2789
عنوان

شیر مادر

| مشاهده متن کامل بحث + 146 بازدید | 31 پست
من چی بگم که شیرم انقدر کم بود دو ماه بیشتر ندادم‌ . سیر نمیشد ۴ ساعت زیر سینم بود میدوشیدم به زور ۴ ...

واقعل چه فکری میکنن پیش خودشون که دل یه مادرو اینجور میشکونن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه من روم نمیشه مثلا با آدمای مسن اینجوری برخورد کنم

عزیزم

یا باید زبونت بسوزه

یا دلت.

من یه خانم مسنی بود گفتم فلانی خیلی باهام بد رفتار میکنه این جمله گوهربار و بهم یاد داد

بگو اگه یبار بگی دیگه شاید بفهمند اخلاقت رو

درضمن خنده بزن داخلش که تلخیش رو کم کنی😁

این سومین کاربریمه خسته شدم از بس کاری ساختم😢😢😢آنااااام بودم شدم پرین ۱۲۳  الانم پریین هستم.😕😕😕
بیخیال برات مهم نباشه فقط تامیتونی به بچه ات برس که دهنشون بسته بشه خجالت زده بشن حرفی نزنن

دختر خاله شوهرم هیچ وقت اصلا با من حرف نمیزنه اون روزی اومده میگه زود نبود گرفتیش؟ آخه بگو به تو چه فضولی؟ دلت به حال بچه من سوخته یا میخوای فضولی کنی

خب بالاخره این بچه منه و از هر کسی تو دنیا برام عزیزتره مطمئنا سعی میکنم بهترین هارو براش فراهم کن، ...

اتفاقا من تا ۲۱ ماهگی شیر دادم و واقعا اشتباه بزرگی بود ،بچه خل میشه از شدت وابستگی ،،بهترین زمان همون ۱۲-۱۴ ماهگیه،،بعدش دیگه مصیبته از شیر گرفتن ،،اگه اهل دکتر هلاکویین بگو اون گفته این زمان بهترینه

دختر خاله شوهرم هیچ وقت اصلا با من حرف نمیزنه اون روزی اومده میگه زود نبود گرفتیش؟ آخه بگو به تو چه ...

نمیشه بر بر نگاشون کنی و سکوت کنی ؟بعدم بگی این مسایل ،پزشک بچه و من بیش‌تر واسمون مهمه تا شما ،،البته من خودم اینجور نیستم ولی کم کم دارم فکر میکنم باید همین طور رفتار کرد تا ادب شن 

دختر خاله شوهرم هیچ وقت اصلا با من حرف نمیزنه اون روزی اومده میگه زود نبود گرفتیش؟ آخه بگو به تو چه ...

میخواستی بگی بالاخره مادرشم شرایط بچموبهترمیدونم کاسه داغتراز اش نباش لطفا 

ایراد من اینه که حرف مردم خیلی روم اثر میکنه با این که دکتر گفت تا یک سالگی کافیه ولی بازم هر کی حرف ...

ناراحت نشو ،،من تجربه شیردهی طولانی مدت دارم واقعا اشتباهه از لحاظ روانی واسه بچه