2777
2789
عنوان

شیر مادر

146 بازدید | 31 پست

سلام دوستان، من بنا به دلایلی مجبور شدم تو یکسالگی بچمو از شیر بگیرم، دکتر متخصص کودکان هم پرسیدم گفت شیر مادر تا دو سال خوبه ولی واجبش سال اوله. ولی یک سری افراد هستن تا اینو میشنون شروع میکنن به سرزنش و دخالت منم خیلی اذیت میشم و تا چند ساعت اعصابم خورد میشه، به نظر شما من باید چه رفتاری با این جور افراد داشته باشم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نظر دیگران رو نپرس

اگه گفتن بگو دکترم بهتر صلاح دید. بسته نشد دهنشون

اونجا رو ترک کن شده واسه چند دقیقه

تا بحث عوض شه

یا رک بگو در این مورد نمیخوام صحبت کنم

این سومین کاربریمه خسته شدم از بس کاری ساختم😢😢😢آنااااام بودم شدم پرین ۱۲۳  الانم پریین هستم.😕😕😕
هیچی بالاخره زنا بخصوص پیرزنا باید اظهار نظر کنن وگرنه حناق میشه تو گلوشون

خب بالاخره این بچه منه و از هر کسی تو دنیا برام عزیزتره مطمئنا سعی میکنم بهترین هارو براش فراهم کن، جوری رفتار میکنن که انگار من نمیفهمم با بچه باید چیکار کنم

منم یکسالگی پسرمو از شیر گرفتم اینقد حرف و سرزنش شنیدم پسرمم مریض شد دوباره بعد پنج شیش روز مجبور شدم بهش شیر بدم شانس منه هر بچه ایی که شیشه میگیره سینه آرو پس میزنه پسر من از روز اول شیشه خورد و سینه ارو هم ول نمی کنه

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..

نگو کلاشیر نمیدم بگوشیرم کمه سیرش نمیکنه درکنارش هرچی بخوره کمکی میدم مگه مجبوری همه کارتو جاربزنی من به بچم فقط یه سینمو دادم وهیچ کس جزمادرم نمی‌دونست چون بخیه زیاد داشتم یه طرفه راحت میدادم بعدازمدتی شیرش قطع شد منم تجربه نداشتم که اگه ندم خشک میشه به جاش نزدیک سه سال بهش شیردادم عذاب وجدان داشتم 

من چی بگم که شیرم انقدر کم بود دو ماه بیشتر ندادم‌ . سیر نمیشد ۴ ساعت زیر سینم بود میدوشیدم به زور ۴۰ سیسی میشد میدادم ولی این اواخر اونم نمی اومد . اتفاقا دیردز خونه پدرشوهرم بودیم گفت تو ماشین بهش،شیر خودتو بده منم گفتم بزار بگم بهشون کفتم شیرم خیلی کم بود و ..‌ پدرشوهرمم یهو زن عموی شوهرمو به رخم کشید که انقدر شیرش زیاده فواره میزنه و بچش وزنم اضافه داره. خواهرشوهر و مادرشوهرم هم گفتن حالا چی می خوای بهش بری تا ۲ سالگی . دیشب کلی گریه کردم امشبم همینطور. پسرم تازه ۲ ماه و یک هفتشه

پسرم تاج سرم.کاربر قدیمیم به لطف نی نی یار قطع شدم
نظر دیگران رو نپرس اگه گفتن بگو دکترم بهتر صلاح دید. بسته نشد دهنشون اونجا رو ترک کن شده واسه چند ...

من اصلا نظر نمیپرسم اونا هی بحثو شروع میکنن. بعد هم که توضیح میدی دکتر اینو گفته یه جوری نگاه میکنن که انگار دارم چرت میگم. انگار توضیح میدی بدتره 

من اصلا نظر نمیپرسم اونا هی بحثو شروع میکنن. بعد هم که توضیح میدی دکتر اینو گفته یه جوری نگاه میکنن ...

توضیح نده. سریع عمل کن.بگو بحث در این مورد بی فایده است. پس ولم کنید

این سومین کاربریمه خسته شدم از بس کاری ساختم😢😢😢آنااااام بودم شدم پرین ۱۲۳  الانم پریین هستم.😕😕😕