2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یه بار زالوی لثه انداختم. فقط چشامو بستم و دهنمو باز کردم! خیلی با تصوراتم فرق داشت.خیلی راحت بود . دردشم خیلی کم بود

به حباب نگران لب یک رود قسم، و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت،غصه هم میگذرد،آنچنانی که فقط خاطره ای خواهدماند..
ترس نداره ؟ درد چی ؟ 

نه گلم چشماتو ببند با ارامش. میذاره رو صورتت یه لحظه یه گزش خیلی خیلی کوچیک رو صورتت احساس میکنی. خونای کثیف رو میمکه بزرگ میشه .خودش می افته. صورتت سبک سبک میشه. البته یک ماه بعد زالو انداختن واقعا نتیجشو میبینی. من دو وعده رفتم یه بار شیش تا انداخت. بعد از سه ماه رفتم گفتم ده تا بنداز از بس همه اطرافیان میگفتن چیکار میکنی صورتت خیلی عوض شده.  گفت ده تا زیاده ولی خودم خواستم ده تا بندازه. پارسال زالو دونه ده تومن بود. اگه تهران هستی ادرس بدم برو.   پارسال دو وعده انداختم.   

ک زخم هر شکست من حضور یک جوانه شد 😊🌱

عزیزم فقط اینکه میری اگه ماشین دارید با ماشین برگرد یا آژانس بگیر.  چون صورت ادم رو پنبه میذارن رو چسب میزنن فقط چشما بیرونه.همه نگاه میکنن فکر میکنن ادم تصادف کرده دورازجون. 

ک زخم هر شکست من حضور یک جوانه شد 😊🌱