2777
2789
عنوان

خیلی حالم بده

539 بازدید | 38 پست

امشب دخترم ۲/۵ سالشه و بردم یه مرکز خرید که بالاش شهر باز یه  تا اومد بالا دم پله ها یه بچه بود که زدش رفتم دستشو گرفتم و سریع کشیدم و بردمش البته چیز جدی هم نبود بعد  خانمه مامان بچه شروع کرد به حرفای بدجور زدن اومدم جلوتر بابای بچه اومد اومد من پشتم بهش بود شروع کرد به عربده کشی و فحش دادن گفت پدر این توله سک کیه وبه خودم هم کلی حرف ناجور زد جای شلوغی هم بود

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

هیچوقت تو دعوای دو تا بچه دخالت نکنید 

بچه ها زود با هم کنار میان و یادشون میره اما بزرگترا جنجال ب پا میکنن☺

اینم برا اینکه دیگه نپرسید  من کله شق هستم من دانشگاه نرفتم و ازدواج کردم ! فاصله عقد ساده و ماه عسل من تنها ۲۰ روز بوده است !!!! من بعد از ۴ ماه و نیم که از ماه عسلم میگذرد حامله هستم ! من و همسرم با هم اختلاف جدی داریم  و ضمنا من تغییر نکردم فقط از اعتقاداتم حرفی نمیزنم اونم فقط و فقط بخاطر نی نی یار ۵ !!!! در آخرچیپس سرکه ای و من دو نفر هستیم ! برای اطلاعات بیشتر به نی نی یار جهت چک کردن آی پی مراجعه کنید !

چه بی اخلاق بودن خب بچس چیکار میشه کرد 

با دادو بیداد و عربده کشی بچه چیزی میفهمه خاک تو سرشون بی فرهنگای الاخ

انسانهای ضعیف: انتقام میگیرند..... انسانهای قوی:می‌بخشند..... انسانهای باهوش :نادیده می‌گیرند....من‌:فوش میدم.... 😐🤣

عجب ادمای نفهمی پیدا میشنا 

من بودم که اصلا رفتارم دست خودم نمیموند

انسانهای ضعیف: انتقام میگیرند..... انسانهای قوی:می‌بخشند..... انسانهای باهوش :نادیده می‌گیرند....من‌:فوش میدم.... 😐🤣