2777
2789
عنوان

مامان ها یه لحظه لطفا میاین

65 بازدید | 9 پست

سلام علت تب به همراه دل درد در بچه ها چیه بچم الان دوروزه تب داره و هر چند ساعت یه بار هم میگه دلم درد میکنه صبح بردمش دکتر چیز خاصی نداد جز یه شربت ایبوپروفن و سرماخوردگی کودکان تب بچم یه کم اومده پایین ولی باز هم از دل درد گریه میکنه دلیلش چی ميتونه باشه دیگه گریه ام گرفته خیلی گناه داره طفلی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختر منم همینطوره دوروزه الکی تب داره دکتر نبردم استامینیفون میدم خوبهاما دل درد نداره باز پاییز شد ...

آره واقعا حالا دختر منم تبش یه کم اومده پایین ولی هنوز دل درد داره که حسابی هم خودشو هم منو ریخته بهم خیلی نگرانشم

آره واقعا حالا دختر منم تبش یه کم اومده پایین ولی هنوز دل درد داره که حسابی هم خودشو هم منو ریخته به ...

عفونت نداره چون میگی دل درد داره اخه دخترم یکسالش بود تب کرد دل درد داشت عفونت ادراری داشت 

عفونت نداره چون میگی دل درد داره اخه دخترم یکسالش بود تب کرد دل درد داشت عفونت ادراری داشت 

اتفاقا قبل اینکه اینطور شه هفته پیش بردمش چکاپ کامل خداروشکر همه چیزش خوب بود مشکلی نداشت نميدونم حالا چرا اینجوری شد

اتفاقا قبل اینکه اینطور شه هفته پیش بردمش چکاپ کامل خداروشکر همه چیزش خوب بود مشکلی نداشت نميدونم حا ...

چند سالشه ؟البته ویروس ها هم اینروزا زیاد شدن من خودم پسرم دوماهه سرماخورده تازه الان یه کم بهتر دخترم تب کرده دیشب تا صبح نخوابیدم الانم نشسته ام بالا سرش فرداباید ببرم دکتر