2777
2789
عنوان

رانندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 468 بازدید | 41 پست
ماشین خودم پدرم کنارم بوده و راهنمایی میکردن

پس اصلا نترس با اعتماد به نفس بشین و با سرعت متوسط رانندگی کن .. به راننده های بی فرهنگ اعتنا نکن 

مطمینم معجزه خدا نزدیکه ناامید نمیشم    میشه یه صلوات واسه حاجت دلم بفرستی ؟؟ممنونم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اتفاقا امروزبا بابام داشتم تمرین رانندگی میکردم آخه چراانقداسترس دارم که نکنه تصادف کنم ماشین های روز عادی وقتی پشت فرمونم اژدهای دوسرتصورشون میکنم 😧😧😧😧😧

اللهم صلی علی محمدوآله محمد وعجل فرجهم                          چشم انتظارمعجزه......................

گوشت رو روی حرف ها و بوق های بی مناسبت ببند. هرکسی باید از یه جا شروع کنه که مهارت رانندگیش رو تقویبت کنه. این همه تصادف و دعوا و اتفاق ناجور تو رانندگی ها رو مردها رقم می زنن. بعد همه زبونشون سر زن ها درازه. اهمیت به دیگران نده و حواست به ایمنی و نکاتی که بلدی باشه فقط. 

«مگه زوره؟ به خدا هیچکی به تاریکیِ شب تن نمی‌ده؛موشِ کورم که می‌گن دشمنِ نوره، به تیغِ تاریکی گردن نمی‌ده!»
دفعه اول😊

تنها برو عزیزم،دوستم تصدیقشو که گرفت تنها نشست پشت ماشین سر دو سه ماه قشنننننگ راه افتاد و خوب میرونه الان واقعا👌

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

پشت سرت بوق زدن خاموش کردی یا عقب عقب ماشین رفت اصلا نترس و هول نشو زود دستی رو بکش هر کی هم اذیتت ک ...

واییییی😂😂😂😂

عالی بود حتما استفاده میکنم مسئولیتش با تو😂😂

اتفاقا امروزبا بابام داشتم تمرین رانندگی میکردم آخه چراانقداسترس دارم که نکنه تصادف کنم ماشین های رو ...

من ک انقدر به خودم فشار میارم فرداش تمام بدنم می‌بنده آنگار از کوه رفتم بالا😂

تنها برو عزیزم،دوستم تصدیقشو که گرفت تنها نشست پشت ماشین سر دو سه ماه قشنننننگ راه افتاد و خوب میرون ...

آره آخه همسرم هم میگه تا وقتی کسی کنارت باشه هیچ فایده ای نداره میگه فقط باید تنها بشینی تا راه بیفتی.

دعا کنید برام😁

من ک انقدر به خودم فشار میارم فرداش تمام بدنم می‌بنده آنگار از کوه رفتم بالا😂

آفرین الحق که ازخودمی😂😂😂

اللهم صلی علی محمدوآله محمد وعجل فرجهم                          چشم انتظارمعجزه......................