2777
2789
عنوان

بدنسازی

270 بازدید | 24 پست

سلام دوستان چنتا سوال راجب بدنسازی دارم اونایی که میرن باشگاه جواب بدن.

اول اینکه چجوری جواب گرفتن تمریناشون چطور بوده

دوم اینکه ایا کسی بوده که ب ا س نش صاف بوده باشه اما بعد که کار کرده حجم گرفته باشه سینه و باسنش؟؟

و سوم آیا تو باشگاه جوش میزدین؟😶

و چهارم آیا رژیم غذایی داشتین؟

اینم بگین تو چ مدت ب نتیجه رسیدین

زندگیمونو به کامم تلخ نکن، من با خودت قهوه تلخ مینوشیدم :)

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام عزیزم

بدنسازی کار میکنم مربیم آقاست یعنی برنامه تمرینی و رژیممو ازش میگیرم

با تمریناتی که داده باستم برجسته تر سده بازوهام زود فرم گرفت رونمم به حالتی که میخواستم رسیده

تو باشگاه جوش نمیزنم چون بعداز تمرین بلافاصله دوش میگیرم

من بعداز چهار ماه به نتیجه رسیدم اما الان میخوام عضلات شکمم رو بیاد قبلش اضافه وزن نداشتم فقط میخوایتم فیت بشم

اگه میخوای مربیمو بهت معرفی کنم

من تو فصلای گرم که همه خیلی عرق میکنن و دستگاها کثیف میشه،جوش میزدم.رژیم غذایی باید قند و چربی کم با پروتیین بالا باشه.باسنم یکم افتادگی داشت الان خوب شده.سینم درشت بود،اما چون خیلی هوازی هم کار میکردم افتادگی پیدا کرد.

اگر با نظرات و سبک زندگی من مخالفی،نیازی به ریپلای کردن و توهین و فحاشی نیست،فقط به خودت مسلط باش و بافرهنگ بودن رو تمرین کن🤫⁦✔️⁩⁦✔️⁩
سلام عزیزم بدنسازی کار میکنم مربیم آقاست یعنی برنامه تمرینی و رژیممو ازش میگیرم با تمریناتی که داد ...

هزینه تمرین و رژیمت چقدر شده؟

اگه كمي وقت بزاريم و اراده داشته باشيم توي خونه بدون هزينه اضافه و محيط آلوده باشگاها به چيزي كه مي ...

اتفاقا باشگاه رفتن خیلی تاثیرش بیشتره چون بقیه رو میبینی به وجد میای و وسایل تنوع داره رو تمامی نقاط بدنت کار میکنی

من تو فصلای گرم که همه خیلی عرق میکنن و دستگاها کثیف میشه،جوش میزدم.رژیم غذایی باید قند و چربی کم با ...

الان از سینت ناراضیی؟

اتفاقا باشگاه رفتن خیلی تاثیرش بیشتره چون بقیه رو میبینی به وجد میای و وسایل تنوع داره رو تمامی نقاط ...

اره اتفاقا منم همین عقیده رو دارم ،،آهنگ هست و کلی آدم و انواع و اقسام دستگاه مختلف ادم انرژی میگیره

هزینه برنامه تمرینیم ۳۹ شد رژیمم ماهی ۱۹  قیمتش خیلی خوبه پشتیبانیشم عالیه هر سوالی دارم راهنم ...

آره اگه میشه بدین ممنون میشم

الان از سینت ناراضیی؟

ناراضی نه.اما قبلاً بهتر بود.البته اینم بگم من خیلی نوسان وزنی داشتم تو تمام سالهایی که ورزش میکنم.همین چاق و لاغر شدنه،سینه رو بد فرم می‌کنه.

اگر با نظرات و سبک زندگی من مخالفی،نیازی به ریپلای کردن و توهین و فحاشی نیست،فقط به خودت مسلط باش و بافرهنگ بودن رو تمرین کن🤫⁦✔️⁩⁦✔️⁩
ناراضی نه.اما قبلاً بهتر بود.البته اینم بگم من خیلی نوسان وزنی داشتم تو تمام سالهایی که ورزش میکنم.ه ...

من دوس دارم سینم حجم بگیره شاید دارو مصرف کردم اما میترسم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز