یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
من گریه میکنم برا حرفاش ..تازه میگه چده گریه میکنی بدت اومد؟میگم اره پ چی.میگه های دلم خنک شد
گریه نکن بزن تو دهنش مگه خمیر بازی بی عیب و ایراد باشی یا اون هرجور خواست بشی واقعا نمیدونم چطور به خودشون جرات میدن یه عده مردها حتی برام قابل باورم نیست گاهی!ب فکر موی بدنت نباش ب فکر تغییر فکر معیوب شوهرت باشه ببخشیدا 😐
من ۲۰ اون ۲۳..چارساله ..دوساله عروسی کردیم یه بچه هم دارم دوماهشع
خوشبخت شی گلم..ولی تو دو دفه اینجوری جوابشو بده بخدا خودشو جمع میکنه تو اینجوری کردی پرو شده
گرگ باش....🐺همین دیگه گرگ باش!خداشاهده منم از یه جا خوندم گفتم حتما خوبه به شماهم بگم...اصلا به من چه میخوای برو مرغ باش🐔...تخم بزار والا🐣😒😒 ( تیکر تولد ۱ سالگی پرنسسم😍😍😍😍😍)
من اوایل بارداری وزن کم کردم پاهام لاغر شدن( پایین تنه پری دارم) دیشب میگههه پاهات لاغررررشده ...
ایوووووووول باید محکم جواب داد
گرگ باش....🐺همین دیگه گرگ باش!خداشاهده منم از یه جا خوندم گفتم حتما خوبه به شماهم بگم...اصلا به من چه میخوای برو مرغ باش🐔...تخم بزار والا🐣😒😒 ( تیکر تولد ۱ سالگی پرنسسم😍😍😍😍😍)
[QUOTE=72270185]گریه نکن بزن تو دهنش مگه خمیر بازی بی عیب و ایراد باشی یا اون هرجور خواست بشی واقعا ...
این نگه داشتن نیس این گیر بیخودیشه از بی نقصی اینکارارو میکنه
با بعضی ها باید مثل خودشون بود , شما گریه میکنی فکر میکنه حق با خودشه و بی عیب و نقصه , تا وقتی جوابش ندی همین آشه و همین کاسه , بگرد عیب هاشو پیدا کن و بهش بگو , اصلا نذار گریه ات رو ببینه که خوشحال بشه , از قیافه اش معلومه یکم شیطنت داره
تیکر کاهش وزن تا شب یلدا 😍😍😍💪💪💪 گروه آبی : وزن شروع 75 , وزن فعلی 65 , وزن هدف 50
مرسی...اره کم و بیش جوابشا میدم ولی این حرفش غیر منتطره بود فکرشم نمیکردم بگه
بهش اجازه نده این حرفارو بزنه من چن ماه پیش چاق شده بودم حتی ی دفه م نگفت چاقی خدایی خودم میدونستم ولی لاغرشدم خودش گفت لاغرشدی خیلی اصلا قبلو یاد نیاورد