2789

اصل فلافل بدون تخم مرغ سیب زمینیه فک کنم! 

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان/ هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/ این هم نفسی، چه حس و حالی دارد/ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۲۰۰ گرم نخودی که ۴۸ ساعت خیس بًوده رو با یک پیاز متوسط و ۵ حبه سیر و نصف لیوان آب می ریزم تو مخلوط کن بهش نعناع و گشنیز خشک هم اضافه میکنم  با نمک و فلفل بعد مخلوط کردن و له شدن اگر هنوز خمیری نبود کم کم آب اضافه میکنم و مخلوط کن رو روشن میکنم تا وقتی شکل خمیری بگیره اگر هم آبش زیاد شد و از دستم در رفت اونقدر آرد نخود اضافه میکنم بهش تا سفت شه ... بعد نیم ساعت میگذارم یخچال... بعد نیم ساعت درش میارم قالب میزنم و سرخ میکنم

سیب زمینی و تخم مرغ هم نمیزنم

دوستانیکه تاپیکهای من بودید....من  شکر خدا مامان شدم ...امیدتون به خدا باشه ...إن شاء الله روزی همتون بچه های خوشگل و سالم و صالح و عاقل
من که هر وقت درست کردم مثه بیرون نشد. یه ذره بکینگ پودر بزنی بد نیست. پف میکنه

تو روغن سوخته درست کن مث اونا بشه😜

شهید تهرانی مقدم : “فقط انسان های ضعیف به اندازه ی امکاناتشان کار میکنند”
۲۰۰ گرم نخودی که ۴۸ ساعت خیس بًوده رو با یک پیاز متوسط و ۵ حبه سیر و نصف لیوان آب می ریزم تو مخلوط ک ...

نکته خیلی مهم اینکه نخود باید قبل سرخ شدن حتما خام باشه به هیچ وجه نخود رو نباید قبلش بپزید وگرنه موادش بهم نمیچسبه و از هم باز میشه

دوستانیکه تاپیکهای من بودید....من  شکر خدا مامان شدم ...امیدتون به خدا باشه ...إن شاء الله روزی همتون بچه های خوشگل و سالم و صالح و عاقل