2777
2789

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!دخترم تنهاتر...!!!و پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب  آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشق قدیمم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!!!

من سفیده تخم مرغ رو با یکم عرق نعنا و آب لیمو ترش تازه مخلوط کردم گذاشتم رو پوستم  بعد دو ماه استفاده اونم هفته ای سه بار کلا جوشام و جای جوشام رفت پوستمم صاف شده

از یاد برده ای و از یاد برده ام تو را        افسوس که رفته ای و از دست داده ام تورا     ای آرزوی من تو کجایی و من کجا       باور نمی کنم که نمی بینمت تورا     گاهی به یاد تو و چشم بی شرم تو دمی    از خود برون شوم و خواهمت تو را     اشکم روان شود وبغض می کشد    وقتی که یاد آوردم رفتن تو را     لعنت بر این جفای زمانه و تقدیر روزگار    آزرده میکندم هوس دیدن تو را

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من سفیده تخم مرغ رو با یکم عرق نعنا و آب لیمو ترش تازه مخلوط کردم گذاشتم رو پوستم  بعد دو ماه ا ...

واقعااا؟

میشه واسه حاجت دلم صلوات بفرستین و دعا کنید ک حاجت روا بشم؟🙏💖 ممنونم 
واقعااا؟

آره سفیده تخم مرغ رو با چنگال بزن تا یکم کف کنه بعد یه قاشق آبلیمو و نصف قاشق عرق نعنا دو آتیشه بعد با قلم تمیز بزن به صورتت  قشنگ صورتتو میکشه  بعد 15 الی 20 دیقه بشور

از یاد برده ای و از یاد برده ام تو را        افسوس که رفته ای و از دست داده ام تورا     ای آرزوی من تو کجایی و من کجا       باور نمی کنم که نمی بینمت تورا     گاهی به یاد تو و چشم بی شرم تو دمی    از خود برون شوم و خواهمت تو را     اشکم روان شود وبغض می کشد    وقتی که یاد آوردم رفتن تو را     لعنت بر این جفای زمانه و تقدیر روزگار    آزرده میکندم هوس دیدن تو را

دکتر پوست خوب میخوای برو کلینیک سپهر

واقعاا کارشون عالیه و تجهیزاتی که واسه پوست دارن خیلی خوبه .. من خودم پوست پرتقالی داشتم و کلی اسکار قبل از عروسیم رفتم دو ماهه اوکی شد خیلی راضی بودم واقعااا 

اینم شماره تلفنشون 

۰۲۱۲۲۰۴۵۵۱۸