2777
2789
عنوان

کیا بلدن قر بدن👧🙊👧🙊🙈🙉🙈🙉

243 بازدید | 13 پست

میخوام رقص یاد بگیرم کسی ادرس  کانال یا اینستا سراغ داره ک بتونم تمرین کنم 🙂🙂

خدایا واسه تو غیر ممکن وجود نداره،غیرممکن های زندگیِ منو ممکن کن🤕👧💪

💃💃💃💃💃

من و شوهرم خیلی بچه دوست داریم اما بخاطر شرایط کار شوهرم میترسم بیارم😥                                        خدایا میشه یهویی حامله شم اونم دوقلو تمام سختیاشو به جون میخرم اخه عاشق دوقلوام               میشه واسه براورده شدن حاجتم یه صلوات مهمونم کنی... ممنونتم عزیز دلم ❤❤❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من در حد لرزوندن بلدم قبوله

امضات👍

من و شوهرم خیلی بچه دوست داریم اما بخاطر شرایط کار شوهرم میترسم بیارم😥                                        خدایا میشه یهویی حامله شم اونم دوقلو تمام سختیاشو به جون میخرم اخه عاشق دوقلوام               میشه واسه براورده شدن حاجتم یه صلوات مهمونم کنی... ممنونتم عزیز دلم ❤❤❤

از رو فیلم اینستا و کانال نمیشه یاد بگیری فقط باید اهنگ بزاری و روزی ۱ ساعت جلو اینه هرجور که بلدی برقصی و حرکات جدید درست کنی خودت

ته دیگ عشق اول را هرچقدر که بسابی چه با اسکاج دوست داشتن های بعدی چه با سیم ظرفشویی عاشق شدن های بعدی از دلت  پاک نمیشودحالا تو هی بساب و از صدای ناهنجارش سردرد بگیر ...
از رو فیلم اینستا و کانال نمیشه یاد بگیری فقط باید اهنگ بزاری و روزی ۱ ساعت جلو اینه هرجور که بلدی ب ...

اوهوم اینم میشه ولی گفتم شاید وقتی ک فیلمارومیبینم تنوع حرکتام بیشترمیشه

من ۱ ساله دارم فیلم میبینم ولی هیچی یاد نگرفتم ازشون

ته دیگ عشق اول را هرچقدر که بسابی چه با اسکاج دوست داشتن های بعدی چه با سیم ظرفشویی عاشق شدن های بعدی از دلت  پاک نمیشودحالا تو هی بساب و از صدای ناهنجارش سردرد بگیر ...
خخخخخ خواهرم فراتر ازاون یاد بگیر ک از واجباته

نه بابا میخام چیکار تو مجالس در حد دست زدنو سوت زدن کارمو راه میندازم

RPKHANMOHAMMADI@ایدی منه واسه گروه چالش پوست مو خانه داری تا عید لطفا پی ام بدید
نه بابا میخام چیکار تو مجالس در حد دست زدنو سوت زدن کارمو راه میندازم

ایبل دارری😊😊😊

من ۱ ساله دارم فیلم میبینم ولی هیچی یاد نگرفتم ازشون

فیلمای روحی ساوجی رودیدین؟البته اگ اسمشو اشتباه نگفته باشم

یکی بود میگفت روزی چهار پنج بار با همسرش ارتباط تنگاتنگ داره😑 ۸ سالم از زندگیش میگذشت و از اولش همی ...

من متوجه نشدم😑😑

تو تل ک پره 

تو سرچش بزن کلی کانال میاره 

میشه واسه مشکلمون یک صـــــلوات بفرستید ؟؟ 💓☜پروردگارا یاری ام ده تا بشود همان ک صلاح است ☞
فیلمای روحی ساوجی رودیدین؟البته اگ اسمشو اشتباه نگفته باشم

نمیدونم گلم من از همه تقریبا دیدم