2777
2789

بچم 4ماهشه از وقتی به دنیا اومد چشم سمت راستش ازش آب ميومد و عفونت پیش چندتا متخصص بردم همه گفتن خوب ميشه عفونته کلی قطره و پماد دادن ولی خوب نشد تا اینکه یکی فامیلامون گفت این حتما چیزی تو چشمش افتاده ببرید پیش یه زنه درش میاره ماهم بردیم 5ثانیه دست کشید رو چشم بچم یه سنگ درآورد گذاشت کف دستم خدا خیرش بده کار ده تا متخصص انجام داد با ده تومن پول!!!! 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وا

کجایی؟؟

فلک در دفتر عشقم قلم زد 😢چ روزهای خوشی داشتم بهم زد😢الهی ای فلک چرخت نگردد😢که چرخت ارزویم را بهم زد😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😢😢😢😢😢😭😢                                                                     درد میکنه همه جای زندگیم😢الهی من بمیرم برای زندگیم😢

خدا خیرش بده پس طفلی بچه راحت شده الان چشمش خوبه؟

کاربرmelissssssaهستم،منم به لیست ترکونده ها اضافه کنین لطفا😕😕اهای اونی که شبا میای سطل اشغال کوچه رو برعکس میکنی😐😐یه روز گیرت میارم میترکونمت😐😐

وا ینی چی سنگ تو چشم بچه چارماهه

در دلم کسی جا دارد که در تمام زندگی ام ،او را حس میکنم و به خاطر وجودش با خداوند در خلقتش شریک شده ام.ندیده دوستش دارم و عاشقانه منتظر حضورش در آغوشم هستم ❤

مام همینطور   منم بچه بودم همیشه دل درد داشتمو دکتر متخصصو امپول  اونم دوسال   بعد عمم یه خانومیو معرفی کرده بود برام جوشونده درست کرده بودمامانم میگه از اون موقع خوب شدی من دوسال تو بچگی دل دردو ازمایشو دکترو امپولو   اینا داشتم 

از ۱۷ اذر شروع کردم 😍😍😍😍😍دیگه تنبلی بسه

😐😐😐

ان تیم ۳/۴بوده شاید امینوسنتز بشممم😔😔دعا کنید نی نی مو😘😘😢لطفایک صلوات محمدی پسند واسه نی نی ام بفرسین بعد از دوسال مبارزه با تنبلی تخمدان نی نی دارشدم اونم با امپول😢😢