2777
2789
عنوان

لاپاراسکوپی

301 بازدید | 9 پست

لاپاراسکوپی چیه؟ کسی انجام داده؟

فبای آلاء ربکما تکذبان  پس کدامیک از نعمت های پروردگارتان را انکار می کنید؟سوره الرحمن۲۲ آبان ۹۸«از رحمت خدا نا امید نشوید؛ زیرا جز کافران کسی از رحمت خدا نا امید نیست.»سوره یوسف آیه ۸۷
مربوط ب سنگ کیسه صفراست؟

نه گلم برا كيست و رحمه😑

كودكي از خدا پرسيد اگر سرنوشتمون از قبل نوشته شده پس چرا ارزو كنيم خدا لبخندي زد و گفت شايد تو چند تا ورقش نوشته باشم هر چي ارزو كنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لاپاروسکوپی عمل کردن بدون باز کردن شکم فقط با یه سوراخ کوچیک عمل میکنن بدون درد و راحت برای لاغری ...

شما راضی بودی؟ کیستت چه نوعی بود؟

فبای آلاء ربکما تکذبان  پس کدامیک از نعمت های پروردگارتان را انکار می کنید؟سوره الرحمن۲۲ آبان ۹۸«از رحمت خدا نا امید نشوید؛ زیرا جز کافران کسی از رحمت خدا نا امید نیست.»سوره یوسف آیه ۸۷
من دو ماه پیش لاپرا کردم لوله رحمم برداشتم. خیلی عمل راحتی هم هست

مرسی عزیزم. دکتر هنوز نگفته ولی کیست کملیکه تو سونو نوشته.

مرسی عزیزم. دکتر هنوز نگفته ولی کیست کملیکه تو سونو نوشته.

اصلا نگران نباش. منکه با شوهرم رفتم بیمارستان. بعد ۲ هفته به خانوادم گفتم. از روز اولم خونه تنها بودم ولی خب چون تنها بودم یکم سختم شد