2777
2789

عزیزم منم میخوام یه روز روضه بگیرم،میخوام حلوا درست کنم توی نون قیفی کوچولو بریزم و شیرینی میشکا یا کشمشی،با چایی همین

امان از این قوم شوهر  اینجا شناساییم کردن واسه همین کاربریم رو با 8 ماه سابقه حضور فعال در سایت پاک کردم و این کاربری جدیدمه  
قبول باشه عزیزم،نظرشخصی من اینه مراسمای مذهبی باید خیلی ساده پذیرایی بشه،شاید کسی دوست داشته باشه مر ...

من محتاجم به دعاتون ، منم بخاطر زیاد بودن هزینه ها خیلی پاروی دلم گذاشتم وروضه نیاوردم ، یادمه بچه بودم مامانم برای روضه چای وقند میداد فقط

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میشه درخواست دوستیمو قبول کنید؟

اگر بگم نه غصه میخورید؟؟؟

باشه گریه که نداره.قبول میکنم.  

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
بفکر قرتی پرتی هستم 😜

جایی که وسایل تولد دارن،نون قیفی کوچولو دارن،بسته ای،بگیر هم قشنگه هم تمیز کاریه

امان از این قوم شوهر  اینجا شناساییم کردن واسه همین کاربریم رو با 8 ماه سابقه حضور فعال در سایت پاک کردم و این کاربری جدیدمه  
گلم میشه خواهش کنم منم دعا کنی همسرم تو ازمونش قبول بشه  فدات شم  میتونی بره بچه ها ژله ک ...

چشم برای همسرتون اگه قابل باشم دعا میکنم شماهم برای گرفتاری زندگی من دعا کنید 😢

من محتاجم به دعاتون ، منم بخاطر زیاد بودن هزینه ها خیلی پاروی دلم گذاشتم وروضه نیاوردم ، یادمه بچه ب ...

خداصدای دلتو میشنوه حتما جوابتو میده ،پس حالاکه خودتم به خاطرهمین مسائل برگذاری روضت عقب افتاده پس سعی کن خیلی تجملاتیش نکنی تااطرافیانتونم ازشمایادبگیرن،به خدااین رسمای اشتباهو باید ازبین برد تاحسرت به دل خیلیا نمونه.

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
قبول باشه

قربونت،التماس دعا،خونه جدید گرفتم میخوام جا بجا شم،دعا کن مشکلی پیش نیاد و راحت و با دل خوش برم اون خونم