2777
2789

بستگی به توانت داره مهم نیته..بقیش تشریفاته

من مادرشوهرم روضش آشم میده منتهی چون نذرکرده ..بنظرم بسته به شرایطت انجام بده ..تواین اوضاع اقتصادی بخوای میوه اینام بدی گرونتردرمیاد..میتونی لقمه سبزی هم باپنیروخرما یا لقمه حلوا درس کنی

حس خوبیه ببینی یه نفر همه رو بخاطرتو پس زده..واسه ی رسوندن خودش به تو..همه ی راهو نفس نفس زده...حس خوووبیه
سلام ماهم تازه روضه داشتیم ،من خرماهارو هسته کردم زدم تو شکلات روش کنجد وشکلات اشکی و ترافل زدم گذاش ...

قبول باشه، خدا به آدم زیاد بده در این راه خرج کنه ،من می‌خوام هزینه ام زیاد نشه وابرومند باشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مادربزرگم برای روضه هاش چای میوه خرما هست بعضی وقتا یکی از دختراش حلوا هم میاره 

ولی کلا هرچی ساده تر  بهتر 

خدا قبول کنه.التماس دعا

پناه میبرم به خدا از اندوهی که قلبم را در سکوت میخورد...
قبول باشه، خدا به آدم زیاد بده در این راه خرج کنه ،من می‌خوام هزینه ام زیاد نشه وابرومند باشه

بهت پیشنهاد میکنم خرما و حلواتو قرتی پرتی درست کن که به چشم بیاد میوه ام نده خیلی ابرومند و عالیه 😍 اگر دیدی از اون بودجه ات بیشتر موند یکم شله زرد بپز تو ظرف یکبار مصرف بریز با دارچین تزیین کن اخر دم در بده ❤️

میوه زیاد میشه برام ،لقمه هم درست میکنم

خب پس کافیه عزیزم..قبول باشه التماس دعاداریم

حس خوبیه ببینی یه نفر همه رو بخاطرتو پس زده..واسه ی رسوندن خودش به تو..همه ی راهو نفس نفس زده...حس خوووبیه
خيار و نارنگي كه ارزونتره بده

قبول باشه عزیزم،نظرشخصی من اینه مراسمای مذهبی باید خیلی ساده پذیرایی بشه،شاید کسی دوست داشته باشه مراسم بگیره ولی وقتی تجملات مراسمای دیگرانو ببینه به دلش بمونه،بنظرمن،چایی خرما وشیرینی کافیه حلواهم اگه دوست داشتی اضافه کن امالطفاخیلی شلوغش نکن(ببخشید اینو میگم ولی انقدر تجملات مراسمازیاد شده،که من بارهاباگوش  خودم شنیدم که بعضیا میگن بریم مراسم فلانی ،فلان پذیرایی رو میکنه درحالی که قدیمامیگفتن بریم مراسم فلانی مداحش خیلی عالیه،متاسفانه معیارامون عوض شده)ببخشید خیلی صحبت کردم ،التماس دعای زیاد دارم لطفاً برای من خیلی دعاکن

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
قبول باشه عزیزم،نظرشخصی من اینه مراسمای مذهبی باید خیلی ساده پذیرایی بشه،شاید کسی دوست داشته باشه مر ...

افرین..دقیقا..باهات موافقم

بفکر قرتی پرتی هستم 😜

چه حالی میده چایی روضه ی ارباب برا یه استکانش جونمم میدم پدرومادرم به فداش قبول باشه ان شاالله

حسین جان،من شنیدم سرعشاق به زانوی شماست،واز آن روز سرم میل بریدن دارد ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩