2777
2789
عنوان

كنك زدن شوهر

526 بازدید | 37 پست

تا قبل از اينكه بيام ني ني سايت به تصورم هم نمي گنجيد كه تو اين دور و زمونه مرد رو زن دست باند كنه.

ولي تو اينجا كه برشي از جامعه امروز ايرانه خيلي مي بينم!!!

اي كاش دولتمردان كه اين همه تبليغ حجاب زن مي كنن (تلويزيون و بيل بورد خيابون و...) روي اين قضيه كه بسيار اثرات سوء اجتماعي داره كار كنن.

خنده داره كه بنويسن ناموستون رو نزنيد!! ولي ميتونن راجع به احترام همسر تبليغ كنن

ای دختررررر

از من میپرسن چرا انقدر جدی هستی؟؟چرا انقدر بیحوصله وبیحالی؟؟چرا حوصله هیچیو نداری؟؟چرا مثل یه تیکه سنگی؟چرا هیچی نمیخندونتت؟؟چراانقدر مغروری؟؟.     باید بگم هر سنگی از اسمون خدا اومد خورد توسر من حالا که مقصر بودم چه نبودم هرچی بودم خداسریع تقاصشو گذاشت تو‌کاسم ولی مشکل میدونی کجا بود؟اینجابود اونایی که هرکاری باهام کردن هنوزم دارن عشقو حال میکنن. بخاطر اینه مثل یه تیکه سنگم اره من اینم یه تیکه سنگ بی احساس   کاربر ⬅️‌ @saramaman ➡️هستم☹️ترکوندنم🥺

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

عزيزم جامعه ما چيزيو تبليغ ميكنه كه به نفع خودش باشه

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

دقیقن همینطور این همه ک تمرکزشون رو چن تار موس کاش رو روابط زناشویی بود اینقد تبلیغ بچه اوردن میکنن کاش تربیت صحیح بچه رو یاد بدن و.    ........

اسم کاربریم ربطی به زایمان طبیعی نداره .انقد نپرسید 😅😅😅 یک وسیله جراحی دندونه 🙄🙄🙄🙄🙄

البته اینجا خیلیا هم اغراق میکنن نمونش فاخته،،،ولی متاسفانه هنوز مرد نما وجودداره

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
به خاطر اينكه اينجا ناشناسن آدمها و بدون ترس از آبرو!! حرف دلشون رو مي زنن. حقيقت تلخ جامعه اسلامي! ...

چون اینجا بخاطر پربازدید شدن حاضرن هر دروغی بگن

پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
چرا برات عجیبه😐چیش برات عجیبه😐 زنا کتک بخورن برات قابل هضم تره؟😐 متاسفم برات استارتر

عزیزم منظور استارترم همینه دیگه

شوهرایی که همسرشون رو کتک میزنن

پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊