2789

خودتی😱

نگران فردایت نباش خدایه دیروز وامروزت،خدایه فرداهم هست😊ما اولین بار است بندگی میکنیم او قرن هاست خدایی میکند،بهش اعتماد کن🙏🙏💕خدایه خوبم من بهت ایمان دارم من مطمعنم زندگیمو درست میکنی بهت ایمان دارم 💜انشالله

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

هر شب روغن کرچک بزن بخواب

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
به هیچ عنوان نرو هاشور و تتو  فقط و فقط روغن کرچک بزن. چنان پر میشه که نمی‌دونی چه کار کنی ول ...

حتما پر ميشه اخه از اول اينجا مو نداشته ها😖

یه روز خوب میاد واسه هممون☺️
٢٧ سالمه ولي الان سرماخوردم از ٤ صبح ام بيدارم پريودم هستم زير چشمام كبوده كبوده خواهر 

وااااااای نترکی دختر منم پریود میشم اینطوری میشم   

دخترم زندگیمه  5سالشه دوباره باردارم دلم میخواد دخترم یه داداش داشته باشه 😍😍😍
وااااااای نترکی دختر منم پریود میشم اینطوری میشم    

دارم ميتركم به خدا مخصوصا كه امروز ٦ ساعت با ترم اولي ها كلاس داشتم😩

یه روز خوب میاد واسه هممون☺️