2777
2789
عنوان

بی بی چکم بالاخره مثبت شد 😊😊

| مشاهده متن کامل بحث + 1554 بازدید | 107 پست

انشالله به سلامتی بیاد بغلت

مبارکه

امروز بی بی چک مثبت زیاد داشتیم

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باورم نمیشه ..خدایا شکرت ..از خدا میخوام این لحظه قسمت همه ی منتظرا بشه .این ماه هیچ قرصی هم استفاده ...

برا شوهرت یه جشن بگیر و سورپرایزش کن حتما

اگه میشه یه صلوات برای حاجتم بفرستین.لطفا منو لایک نکنید مرسی دوستام..

خانوما من ۱هفته ب مریودم آزمایش دادم ولی منفی بود الان گاهی پهلوهام تیر میکشه دور نافمم همینطور همش خسته ام زود گرسنم میشه و دسشویی زیاد میرم الان ۵ روز ب موعدمه ولی درد پریودی ندارم با اینکه قبلا ۱۰روز ب پریود سینه درد داشتم و دل درد ولی این ماه هنوز شروع نشده ایا امید وار باشم 

مرسی عزیزای دلم💖💖💖💖 .بعد از شوهرم دوست داشتم این خبر و به منتظرای نی نی سایت بدم .میخواستم بگم نا امید نباشید ..براتون دعا میکنم اگه قابل باشم .شما هم برام دعا کنید  دوستای گلم 😍😍😍🌹🌹🌹

آموخته ام که وقتی نا امید می شوم خداوند باتمام عظمتش ناراحت میشود و عاشقانه انتظار میکشد که به رحمتش امیدوار شوم .💗خدایا شکرت 💗
مبارکه عزیردلم خیلی خوشحال شدم بخداقسم تورو خدا واسه همه منتظرا و دلشکسته ها دعاکن مامان شن خیلی سخت ...

دقیقاهمینطوره من 16ماهه بی بی چک منفی میبینم دیگه خسته شدم این ماه نمیزنم میدونم که باردارنیستم😢😢😢😢

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤
مبارکه عزیردلم خیلی خوشحال شدم بخداقسم تورو خدا واسه همه منتظرا و دلشکسته ها دعاکن مامان شن خیلی سخت ...

چن وقته عزیزم

انتظار تو فقط مااااااله منه........افسوس از انتظار ک نداشتنت سهمممممه منه😢😢😢😢😢😢😢
مبارکه عزیزم برای همه منتظرا دعا کن دوست من 13 ساله منتظره

الهی بگردم خیلی سخته واقعا😔 ...ان شاءالله به زودی دامنشون سبز بشه 🌹🌹

آموخته ام که وقتی نا امید می شوم خداوند باتمام عظمتش ناراحت میشود و عاشقانه انتظار میکشد که به رحمتش امیدوار شوم .💗خدایا شکرت 💗
وای مبارکه مشکلتون چی بودمن این ماه یکسال و۴ماه بود بازو پریود شدم خیلی خسته شدم

من ماه بعد میخام یک ماه قرص جلوگیری بخورم 

دکتر گفت خیلی تاثیر داره

یک ماه بخوری و ماه بعد دارو مصرف کنی