2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

والا اینقد وضع خرابه من بهش گرمی میدم.کیلویی زیاده

نه منظورم اینه که پاستوریزه نباشه از اینا که تو اب ونمک هست 

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..

بله

ما پنیرر مصررفیمون کلا تبریزه که از یه لبنیاتی کاملا مورداعتماد میگیریم

دخترمددوسالشه و من تمام این مدتیکه به غذا خوردن افتاده از همون پنیر دادم

أللهم أغفر لي الذنوب التي تنزل البلا

بله.ماپنیرکیلویی خوب میگیریم.اوایل بچم میخورد جدیدا اصلا صبحونه نمیخوره وگرنه بهش میدادم😂😂😂😂😂فقط ازجای مطمین بخر

لینکشو پیدا کردم . هورا.ورزش اب کردن شکم :https://www.instagram.com/p/BtT02aBgFgz/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=149hni6pn37m4  شروع ورزش من ، برای آب کردن شکم ... یازدهم دی نود و هفت😊بود .... ولی بخاطر بعضی مشکلات ... متوقف شده😣😣😣چند روز درمیون ورزش میکنم . امیدوارم بتونم👌...رژیم غذایی ندارم . فقط ورزش . اندازه دورشکم در اغاز کار ۸۸ . باید به شصت و هشت برسونم👌من میتونم 😊
بله.ماپنیرکیلویی خوب میگیریم.اوایل بچم میخورد جدیدا اصلا صبحونه نمیخوره وگرنه بهش میدادم😂😂😂😂😂فق ...

ممنونم عزیزم بله جاش مطمئنه 

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..
بله ما پنیرر مصررفیمون کلا تبریزه که از یه لبنیاتی کاملا مورداعتماد میگیریم دخترمددوسالشه و من تما ...

مرسی عزیزم