2777
2789
تو رو خدا یه ماه هم که شده بیخیال روز تخمک گذاری شین ..هروقت تونستین حسش بود نزدیکی کنید از دقیقا رو ...

من سه ماه قبل آخه باردار شدم با همين كيت تهمكگذارى قبلش ١١ ماه بدون كيت نزديكى داشتم نگو تخمكگذارى من دير بوده الان فق ذهنم مشغوله چرا سه روز پريود بايد مثبت شه همين

عمر احساست يك زن، ذره ذره با هر كوتاه آمدنى كم ميشود...

واسه من همیشه کیت تخمک گذاری از 14 تا 16 مثبت میشد ولی خبری از بارداری نبود...ماه بارداریم فقط نهم و نوزدهم پری اقدام داشتم..

خدایا هزاران بار شُکر...بابت فرشته ای که تو زندگیم آوردی...پسرم آرزوی برآورده شده ی منه...خدایا به حق خداییت قسمت میدم پسرم همیشه سالم و تندرست و خوشبخت باشه و به همه ی منتظرا هم یه بچه ی سالم بده👪

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

قهوه اي رنگ

برو بی بی بزن...انشاالله که بارداری

واسه منم قهوه ای بود در حد سه چهار قطره

خدایا هزاران بار شُکر...بابت فرشته ای که تو زندگیم آوردی...پسرم آرزوی برآورده شده ی منه...خدایا به حق خداییت قسمت میدم پسرم همیشه سالم و تندرست و خوشبخت باشه و به همه ی منتظرا هم یه بچه ی سالم بده👪
بي بي زدم صبح منفي شد 

انشاالله پریود نمیشی دوباره بی بی میزنی مثبت میشه..توکل برخدا

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز