2777
2789

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

اگر بتای خون ات بالای ۳۰۰ باشه نشون میده

من بارداری قبلیم 4 روز بود بی بی مثبت میشد البته خیلی کمرنگ

ولی روز 4 کمرنگ بود ولی دیده میشد

روز موعدم بود رفتم آز دادم گفت منفیه

گفتم 5 تا بی بی مثبت دارم و حس میکنم حامله هستم

بعد خانومه برام تیتر زد جوابش که اومد بتام 20 بود

حاملگی دیگم بتام 30 بود بی بی نشون داد

دو یا سه روز به موعدم بود

😊مرضیه هستم😊 خدایا همیشه شکرگزارت هستم ازت میخوام برا یه لحظه هم منو به حال خودم نذاری ببخش اگه امانتدار خوبی نبودم بهم کمک کن و توان بده که بچه هام رو طوری بزرگ کنم که فقط و فقط بنده خودت باشن و خوب بندگی کنن...خدای خوبم به حق پنج تن همه آرزومندای بچه رو به آرزوشون برسون...خدای خوبم به همه ما فرزندان سالم و صالح و خوش قدم و خوش روزی عنایت بفرما...الهی آمین حالا یه صلوات هم هدیه کنین به روح اموات
فك كنم پريودم شدم لكه ديدم،اين ماه خيلي اميد داشتم اما نشد خيلي غمگينم😢

لک چطوری بود..منم روز پری لک قهوه ای دیدم خیلی دلم شکست گفتم بازم منفی شد..ولی فرداییش یه بی بی چک از قبل داشتم همینجوری از بیکاری زدم دیدم مثبت شد

خدایا هزاران بار شُکر...بابت فرشته ای که تو زندگیم آوردی...پسرم آرزوی برآورده شده ی منه...خدایا به حق خداییت قسمت میدم پسرم همیشه سالم و تندرست و خوشبخت باشه و به همه ی منتظرا هم یه بچه ی سالم بده👪
من شب زده بودم..هر ساعتی بزنی نشون میده..چندوقته اقدامی عزیزم؟

آره هر ساعتی بزنین نشون میده

فقط نباید پشت سر هم دسشویی برین که رقیق نباشه

من بتای 20 و 30 رو عصر گرفتم بی بی نشون داد

😊مرضیه هستم😊 خدایا همیشه شکرگزارت هستم ازت میخوام برا یه لحظه هم منو به حال خودم نذاری ببخش اگه امانتدار خوبی نبودم بهم کمک کن و توان بده که بچه هام رو طوری بزرگ کنم که فقط و فقط بنده خودت باشن و خوب بندگی کنن...خدای خوبم به حق پنج تن همه آرزومندای بچه رو به آرزوشون برسون...خدای خوبم به همه ما فرزندان سالم و صالح و خوش قدم و خوش روزی عنایت بفرما...الهی آمین حالا یه صلوات هم هدیه کنین به روح اموات
خانمها من ٢٦ كيت تخمكگذاريم مثبت شد يعنى تنبلى تخمدانم شديده؟

خیلی از ناباروریها بخاطر این فکر نادرسته که میگن تخمک روز 14 ازاد میشه...اما دروغه بخدا...خیلیها تو پریود تخمک گذاری میکنن ..خیلیا چندروز مونده پری...من هفده ماه نازایی داشتم طبق نظر دکترا با کلی قرص و امپول شبای تخمک گذاری یکسره اقدام بودم ولی نمیشد

خدایا هزاران بار شُکر...بابت فرشته ای که تو زندگیم آوردی...پسرم آرزوی برآورده شده ی منه...خدایا به حق خداییت قسمت میدم پسرم همیشه سالم و تندرست و خوشبخت باشه و به همه ی منتظرا هم یه بچه ی سالم بده👪

درست ماهی که به روز تخمک گذاری فکر نکردم و اتفاقا اقدامم خیلی فاصله داشت باردار شدم...

من هنوز پنج روز مونده ب پری ولی نامرتبه پریودم سینه هام سفت شدن حالت تهوع دارم شکمم خیلی نفخ می‌کنه چند روز هم بود پهلوی چپم سمت تخمدان درد میکرد ب نظرتون بی بی بزنم یا زوده

خدایا خودت مواظب  دوتا گل پسرم باش
خیلی از ناباروریها بخاطر این فکر نادرسته که میگن تخمک روز 14 ازاد میشه...اما دروغه بخدا...خیلیها تو ...

من هميشه ٢١ اينا تخمكگذاريم بود ولى اين ماه ديگه تا ٢٦ مثبت نشد بعد سه روز مثبت بود يعنى تا ٢٨ مام انقدر اقدام داشتيم تا همون ٢٦ نزديكى داشتيم يگه نه الان من بايد فردا پريود شم وقتى تخمكگذارى انقدر ديره يه حور گيج كننده اس پس حتما دير پريود ميشم اين ماه😒

عمر احساست يك زن، ذره ذره با هر كوتاه آمدنى كم ميشود...

تو رو خدا یه ماه هم که شده بیخیال روز تخمک گذاری شین ..هروقت تونستین حسش بود نزدیکی کنید از دقیقا روز بعد پاکی  هر چند شب درمیون تا پریود بعدی

من هميشه ٢١ اينا تخمكگذاريم بود ولى اين ماه ديگه تا ٢٦ مثبت نشد بعد سه روز مثبت بود يعنى تا ٢٨ مام ا ...

پریود و تخمک گذاری ربطی به هم نداره..گفتم که حتی شاید دو روز قبل پری تخمکت ازاد شه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز