2777
2789
عنوان

مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 883 بازدید | 111 پست
مهریه ت که نصفس عذر خواهی می کنم میفرستنت پزشکی قانونی اگه دختر باشی نصفس بعدشم به زور که مطمئن ابش ...

نه به زورکه نیست...الانم که من نفقموگذاشتم اجرابه التماس افتاده..ولی خب میگم اگه تودادگاه بخوادزرنگ بازی دربیاره بگه طلاق نمیدم دوسش دارم واینابایدخونه بگیره؟میخواستم ازاین مطمئن بشم

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

خب شم‌ا میتونی از حکم حبس استفاده کنی یعنی بگی تا مهریمو نگیرم باهات عروسی نمیکنم.البته اگه باکره با ...

بله باکره ام خداروشکرولی دوس ندارم زندان بیفته

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
نه به زورکه نیست...الانم که من نفقموگذاشتم اجرابه التماس افتاده..ولی خب میگم اگه تودادگاه بخوادزرنگ ...

اره ولای هر جا هم که خو.نه بگیره شما موظف میشی که بری اونم با خواهر شوهری که شما داری حتی ممکنه بگه وضع مالی درستی ندارم و باید بری یه خونه تو پایین ترین قسمت شهر یا نزدیک خانوادش یا اگه خوشبین باشیم و این چیزا رو یادش ندن یه خونه خوب

اره ولای هر جا هم که خو.نه بگیره شما موظف میشی که بری اونم با خواهر شوهری که شما داری حتی ممکنه بگه ...

والاایشون که ازاولش گفتن بایدبیای طبقه ی بالای خونمون زندگی کنی ولی من ازخاهرشوهرم میترسم خیلی بامن لجه به خاطرهمین دوس دارم یه خونه بیرون بخره

بله باکره ام خداروشکرولی دوس ندارم زندان بیفته

نه گلم حق حبس یعنی اینکه شما بگی مهریمو کامل میگیرم بعد میام خونه شوهرم. یعنی شما خودتو نشون شوهر نمیدی این قانونه برای کسایی که عقدن و باکره

میگم استارتر حالا شما بخاطر خونه‌.نفقه رو اجرا گذاشتین اگه جوابی نگرفتین میخواین مهرتوبزاری اجرا ... ...

خونه که بله...ولی خانواده ی ایشون خیلی بهم توهین کردن وپدرش گفت بریدشکایت کنیدبخاطرهمین این کاروکردم...البته الان خودش هی بهم پیام میده

نه گلم حق حبس یعنی اینکه شما بگی مهریمو کامل میگیرم بعد میام خونه شوهرم. یعنی شما خودتو نشون شوهر نم ...

جدی؟مرسی