2777
2789
عنوان

مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 883 بازدید | 111 پست
خوشبحالش.

حالادختره برگشته میگه من باتوزندگی نمیکنم مهریموبده...پسره هم میگه توروخدابرگردسرزندگیت...اختلافشون سراین بودکه پسره میخواست دخترروببره شهرخودشون دختره میگفت نمیام..حالاپسره میگه هرجاکه توبگی خونه میخرم

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

کاملا در اشتباهن

اخه من همه ی راه هاروامتحان کردم جواب نداده....میگم یاطلاق بده بامهریه اگه که نمیده خونه بخره عروسی بگیره ازبلاتکلیفی دربیام

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
نه درخواست اعسارمیدن که توانایی مالی ندارن یه چندتا شاهدم میادکه ایشون نداره دراین حد مهریه بده براش ...

اهان

انشاله که درست بشه دوستم

مرسی عزیزم...بعدیه سوال داشتم طرف میتونه مهریه بده منوبلاتکلیف خونه ی بابام بزاره..؟یانه بایدخونه تهیه کنه اگه من نرفتم میتونه مهریه نده؟

اخه من همه ی راه هاروامتحان کردم جواب نداده....میگم یاطلاق بده بامهریه اگه که نمیده خونه بخره عروسی ...

دختردایی من سه سال درگیرطلاقش بود شوهرش دیوونه بود همه جا که میرفت پیش زن مرد پسر میگفت زنم خرابه دوس پسرداره کل پسرادوستشن انداختنش زندان هم به جرم فک کنم هتک حرمت اگه درست نوشته باشمش هم برای مهریه که نمیداد

مهریه ربطی به رفتن و یا نرفتن شما نداره، در هر صورت مهریه بهت تعلق میگیره، اما اگه خونه نگیره و نفقه نده شما میتونی با تحقق شرایط ضمن عقد ازشون بصورت یکطرفه جدا بشی.

دختردایی من سه سال درگیرطلاقش بود شوهرش دیوونه بود همه جا که میرفت پیش زن مرد پسر میگفت زنم خرابه دو ...

خواهرشوهرمن بهم پیام داده که تودخترخیابونی هستی

مهریه ربطی به رفتن و یا نرفتن شما نداره، در هر صورت مهریه بهت تعلق میگیره، اما اگه خونه نگیره و نفقه ...

اوکی مرسی عزیزم...یعنی هم طلاق بگیرم وهم مهریه درسته؟