2777
2789
عنوان

هی روزگار.. 😔

391 بازدید | 16 پست

بچه هاخیلی حالم بده یک دوساله نامزدم الان کارم داره به جدایی میکشه...دخترخالم چهارماهه نامزده بعدماه صفرعروسیشه ازالان غصه دارم که چجوری قراره برم فامیل همشون میخوان ازم سوال کنن چیشدو....

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا زندگی خودتو را با بقیه مقایسه میکنید ؟؟!!! اگه مشکل دارید الان جدا شید وقتی برید زیر یه سقف واقعا سخت تره ... واسه حرف مردم زندگی نکنید مردم فراموش میکنن اونی که با این مدل زندگی اذیت میشه شماییی

مطمینم معجزه خدا نزدیکه ناامید نمیشم    میشه یه صلوات واسه حاجت دلم بفرستی ؟؟ممنونم

پرسیدن بگو ما عجله‌ای برای عروسی نداریم

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 

قوی باش عزیزم تومجبورنیستی به کسی چیزی توضیح بدی خودت باش انگارکه کسی توزندگست نبود توجمع ناراحتیتو نشون نده بگوبخند بکن         

همین فامیلی که الان بگن ناراحتیم برات وفلان فرداروزی اولین نفری میشن که دلتومیشکونن پس چیزی نگو بگو فعلا هیچی مشخص نیست

دخترم زندگیمه  5سالشه دوباره باردارم دلم میخواد دخترم یه داداش داشته باشه 😍😍😍

گلم نامزدی دوره شناخته،ناراحت حرف مردم نباش بگو تفاهم نداشتیم،مردم همیشه حرف برای زدن پیدا میکنن ،مگه شما تو ناراحتیات مردم میان بگن حالت چطوره،کمکت کنن،من بعد از اینهمه سال به این نتیجه رسیدم اصلا اهمیت ندم

آدمی را آدمیت لازم است ، عود را گر بو نباشد ، هیزم است