2777
2789

منم برام سوال شده یکی از دوستام پیله کرده بیا بریم پیش یکی پولم نمیگیره ولی من میترسم چون اعتقادی ام ندارم میترسم اثر عکس بده

مطمینم معجزه خدا نزدیکه ناامید نمیشم    میشه یه صلوات واسه حاجت دلم بفرستی ؟؟ممنونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اصلا اعتقاد نداشتم و کار خیلی مسخره ای میدونستم و احساس میکردم هرکی بره سراغ این چیزا مسلمون نیس

اما ۳ سال پیش به یکی از خواستگارام جواب منفی دادم اونم مامانش رفته بود یه طلسم گرفته بود و توی خونه ی ما جاساز کرده بود که دیگه هیچکس نیاد خواستگاریم

واقعا طلسمش اثر کرده بود و منی که حداقل ماهی یه خواستگار داشتم ۶ ماه طول کشید و کسی نیومد خواستگاری

خودمم تعجب کرده بودم که چندوقته کسی نیومده برام اما اصلا ذهنم سمت این چیزا نمیرفت 

تا اینکه یه روز بابام یه کاغذ پیدا کرد و خیلی عجیب تو هم تا شده بود و روش یه چیزایی نوشته بود

بعد به مامان بزرگم که نشون دادیم گفت جادو و این چیزاس

دیگه مجبور شدیم بردیم پیش دعا نویس

همین که باطلش کرد دوباره سر و کله خواستگارا پیدا شد

هیچوقت ازشون نمیگذرم که پای منو به همچین جاهایی باز کردن

منم برام سوال شده یکی از دوستام پیله کرده بیا بریم پیش یکی پولم نمیگیره ولی من میترسم چون اعتقادی ام ...

عزیزم صلواتو فرستادم خدا حاجت روات کنه منم میترسم ولی بهم میگن تو برای کار خیر میخوای استفاده کنی چرا میترسی

عزیزم صلواتو فرستادم خدا حاجت روات کنه منم میترسم ولی بهم میگن تو برای کار خیر میخوای استفاده کنی چر ...

ممنون عزیزم 

مطمینم معجزه خدا نزدیکه ناامید نمیشم    میشه یه صلوات واسه حاجت دلم بفرستی ؟؟ممنونم
من اصلا اعتقاد نداشتم و کار خیلی مسخره ای میدونستم و احساس میکردم هرکی بره سراغ این چیزا مسلمون نیس ...

خدا رو شکر خدا ادمایی که برای بقیه بد میخوان براه راست هدایت کنه

خدا رو شکر خدا ادمایی که برای بقیه بد میخوان براه راست هدایت کنه

ممنون عزیزم

الآن تقریبا دوسال میشه ازدواج کردم

اما هنوزم که یاد اون روز میوفتم گریه م میگیره

شما هم اگه شک داری کسی برات کاری کرده برو یه جای معتبر که چند نفر رفتن و نتیجه دیدن یه سرکتاب بگیر

ولی اگه شک نداری سعی کن با ختم ها و ذکر هایی که نوشته نتیجه بگیری