2777
2789
عنوان

فرزندخواندگی

1090 بازدید | 23 پست

سلام.من دختراولم ۹سالشه و ۲ماهه زایمان کردم و بچه دومم متاسفانه بخاطر ژنتیک بعد۳روز فوت کرد.الان میخوام یه نوزاد دختر یا دوقلو بیارم‌ایا کسی میتونه کمکم کنه تا سریعتر انجام بشه.ازهمه لحاظ هم اوکی هستیم هم هویتی هم مالی هم معنوی... 

برو تو سایت سازمان بهزیستی ثبت نام کن

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

این روش  پروسه طولانی نداره ایا؟

https://46.209.123.228/

دیگه مراحلش باید طی بشه

باوجود فرزند هم امکانش هست

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 
عزیزم اگه اشتباه نکنم جون یه فرزند دارین اولویت شما بچه بالا دوساله .. جدیدا هم خیلی شرایط بهتر شده& ...

درسته

شير داري؟اكه شير داشته باشي شرايط روحيت اوكي باشه نوبتتو جلو ميندازن 

نه دیگه ۲ماه گزشته.شیرم خشک شده.ولی میگن یه ماساژهایی هست که برمیگردونه شیرو.فقط شنیدم البته

بچه داشته باشی خیلی خیلی سخته ولی اگه شیر داری مستقیم برو شیرخوارگاه بگو که شرایط شیردهی داری اونا ر ...

خیلی خیلی سخت نیست

لطف کنید کسیو از کار خیر دلسرد نکنید

راههای دیگه ای هم هست مثل اینکه بری شهرهای کوچیک و دورافتاده و به بیمارستانها بگی اگه بچه به دنیا اومد که مادرش نمیخواستش خبرتون کنن

من یه آشنا رو دیدم تهران زندگی میکنن ولی میگه شهرستان راحت تر میشه بچه بگیری اون هم همین کار رو کرد ...

اخه میگن میان خونه زندگیت رو میبینن و باید برای همون شهرباشی.چطور اینکارو کردن پس؟

اخه میگن میان خونه زندگیت رو میبینن و باید برای همون شهرباشی.چطور اینکارو کردن پس؟

از ریزش خبر ندارم   خوب میگی تهرانم اون ها هم فکر نکنم دروغ گفته باشن میان شهر دیگه خونه زندگیت رو میبینن حالا یه سوئال بکن عزیزم