2777
2789
عنوان

خانمای با سلیقه یک دقیقه بیایین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 522 بازدید | 73 پست
پارکتت شبیه منه.ولی برای منو کفشو بست!!!کاشکی پس منم گفته بودم نبنده!

اگه کف شور داشتین و جاشو میدونی،الانم میتونه بازش کنه 

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عکسش رو.گذاشتم برات گفتم که برای،شستشو نیست برای مواقع ضروریه...قوانین مورفی میگه استارتر اگه کف شور ...

راست میگیا لعنت به قانون مورفی.چون منم روز اول ماشین لباسشویی و سینکم آب داد😂چون یارو میگفت کف اشپزخونه رو پی وی سی بزن من قبول نکردم

تازه از حبس برگشتم🕵️‍♂️
راست میگیا لعنت به قانون مورفی.چون منم روز اول ماشین لباسشویی و سینکم آب داد😂چون یارو میگفت کف اشپز ...

لعنتی قانوناش رد خور نداره :))))

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
😂😂😂😂😭😭😭😭دقیقا همینطوره

اشکال نداره...حالا پله بذار...گرچه خودم یه بار یه دیس بززرررررگ غذا رو تو مهمونی به خاطر همین پله ولو کردم وسط سالن خدا رو شکر غذاهای دیگه هم داشتن :))

کف اشپزخونه من کف شور داره سطحشم با خونه همسطحه

گر تن بدهی دل ندهی کار خراب است/چون خوردن نوشابه که در جام شراب است/گر دل بدهی تن ندهی باز خراب است/این بار نه جام است و نه نوشابه سراب است/اینجا به تو از عشق و وفا هیچ نگویندچون دغدغه مردم این شهر حجاب است/تن را بدهی دل ندهی فرق ندارد/یک آیه بخوانند گناه تو ثواب است/ای کاش که دلقک شده بودم نه شاعر/در کشور من ارزش انسان به نقاب است/هر جای جهان مرتبه زن بلند است/در کشور من زن مثل میت به حساب است/خریدند تنت را و بریدند کفنت را/به یک آیه و چند سکه ببستن دهنت را/نه روحی به کار است نه عشقی به بار است/فقط شهوت مردانه به اندام تو یار است/شکستند دلت را و غرور و حرمتت راسکوتت گرفت از تو تمام فرصتت رابه نانی تو راضی شدی و هیچ نگفتیهمین است که جاهل زده بر تو همتت را
اشکال نداره...حالا پله بذار...گرچه خودم یه بار یه دیس بززرررررگ غذا رو تو مهمونی به خاطر همین پله ول ...

😁😁😁😁😁😁

با بیل جمع میکردی میدادی بهشون😁😁😁😁

مرسی عزیزان وقت گذاشتین😍😍😍😗😗😗 بیشتر گیج شدم😁😁😁😁😁😁😁😂😂😂😂😂

خب بزار پله.برای منم پله داره ولی کفشورو بستن😂چون گفت لوله ها رد شده نمیتونم بکنمش

تازه از حبس برگشتم🕵️‍♂️
مرسی گلم خودمم همین فکر رو میکنم ولی دوست نداشتم پله بخوره😕

زیاد استفاده نمیشه

من ک اصن استفاده نمیکنم

به تو حاصلی ندارد غَمِ روزگار گفتن،که شبی نَخُفته باشی به درازنای سالی،غَمِ حال دردمندان نه عجب گَرَت نباشد،که چنین نرفته باشد همه عمر بر تو حالی

2790
2778
2791
2779
2792