2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر جا میری سعی،کن ارتباط خوبی،بگیری باهاش ی،وقت،آدم میره روانپزشک میبینه اون خودش،افسرده تره و عصبی تر ولی،دکتر من گفت ک هر جای،ایران بری دکتر درمان افسردگی یکیه زیاد حساس،نشو سعی،کن ب پزشکی ک میری،اعتماد کنی من 3هفتس درمان شروع کردم خیلی بهترم

ببین من مادرم سالها بود افسردگی خیلی شدید داشت بخاط از دست دادن عزیزانش پیش هر دکتری میرفت اصلا نتیجه نمیگرفت و اوکی نمیشد 

یکی از دوستام دکتر بابک ثابتی و پیشنهاد کرد بهمون الان یه مدته که میره پیششون خیلی حالش بهتر شده واقعا 

این سایتشه ادرس و شمارش تو سایتش هست اگر خواستی عزیزم 

http://drbabaksabeti.com/

من دوسال پیش یه مدت طولانی دچار افسردگی شدید شده بودم

مامان بابام خیلی نگرانم بودن و مثل اینکه کلی دنبال روانپزشک خوب برام گشتن اما من هیچ جا نمیرفتم یا اگه میرفتم اصلا حرف نمیزدم

چون احساس میکردم هیچکس حال منو نمیفهمه

آخرین دکتری که با زور رفتم ولی فرق داشت

انقدر بلد بود چجوری منو به حرف بیاره و حال منو درک میکرد که بعد از جلسه برخلاف همیشه گفتم برام وقت بگیرن تا دوباره برم و تحت درمان قرار بگیرم

اسمش دکتر علیرضا جباری بود

الان بعد از چندماه که تحت درمان بودم دوباره شدم همون دختر شاد و خوش خنده قبل

هیچوقت این دکترو یادم نمیره واقعا

من برادرم بیماری دو قطبی داشت پیش هر دکتری که میرفت تاثیر چندانی نداشت پارسال کلی دنبال یه روانپزشک خوب گشتیم تا اینکه یکی از دوستامون دکتر مهاجرانی رو بهمون معرفی کرد خیلی دکتر خوب و با سوادی بود الان حال برادرم خیلی بهتره خداروشکر