2777
2789
عنوان

داستان عشق دوست دوستم

| مشاهده متن کامل بحث + 611 بازدید | 41 پست

دیگه اختلافمون خیلییی شدید شد نه احترامی هیچی بینمون نمونده بود تا یک بار خیانت کرده بود با منشی شرکت همه کارمندا فهمیدن دیگه رفتم درخواست طلاق دادم همه چی بینمون تموم شد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخش ارباب رجوع داشتم اگه هستین ادامش بگم؟ 

بگین

اندر دل من درون و بیرون همه او است   اندر تن من جان و رگ و خون همه اوست   اینجای چگونه کفر و ایمان گنجد   بی‌چون باشد و جود من چون همه اوست  
ببخش ارباب رجوع داشتم اگه هستین ادامش بگم؟ 

استارتر چرا میری و میای 

خسته شدم از بس منتظرت شدم

اندر دل من درون و بیرون همه او است   اندر تن من جان و رگ و خون همه اوست   اینجای چگونه کفر و ایمان گنجد   بی‌چون باشد و جود من چون همه اوست  

لایکم کنین تورو خدا فقط یه نفر

لعنت به شبهای بعد از توووووو  به دردی ک ماند از توووووو.....‌‌  به دادم نمیرسی.....  رفتی آواره شد خانه😢ماندم غریبانه😭لعنت به بی کسی💔🤦‍♀️

بعد از طلاقم دیگه بابا و مامانم بهم چیزی نمی گفتن بعد از لیلا و ارزو هم دوست صمیمی نداشتم خودم بودم تنها تا بلاخره یک روز رفتم در خونه لیلا  خیلیییی باهام سرد برخورد کرد خیلیییی از درون خورد شدم همین 

ببخشین میدونم قلمم خیلی بده ولی اینجوری دوستم تعریف کرد همین بود

همین تموم شد؟