2777
2789
عنوان

سخت ترین کار ...

109 بازدید | 13 پست

سلام سخت ترین کار هدیه خریدن واسه آقایون هستش 

حالا لطفا پیشنهادهای نابتونو رو کنید فقط ساعت و پاور بانک و این چیزای معمولی که همه دارن نه یه چیز خوب 

پیشاپیش ممنون 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب ببین چی دوست داره یا چی لازم داره. همسر من کتاب خونه، خوب براش می تونم کتاب بخرم همیشه. یا می بینم یه چیزی از لباس و وسایل شخصی نیاز داره، اون رو می خرم. واقعا هدیه خریدن برای هیچکس سخت نیست. یه ذره از حال و هوای طرف سر دربیاری، ردیفه. 

«مگه زوره؟ به خدا هیچکی به تاریکیِ شب تن نمی‌ده؛موشِ کورم که می‌گن دشمنِ نوره، به تیغِ تاریکی گردن نمی‌ده!»
اوندم بگم سخت ترین کار ظرف شستنه دیدم بحث چیز دیگس😆ماساژور بگیر براش عزیزن

سخت ترین کار که صبح زود بیدار شدنه😂ولی خب ظرف شستن هم قبوله🤣

اخه ماساژور جلوی جمع یکم قشنگ نیس

اتفاقا ماه پیش اینو خودش خرید 

😃

یه پیج توی اینستا دیدم که چندتا عکس واسه شون میفرستی اون رو به صورت کلیپ آماده میکنن و روی اون یه دکلمه متناسب با مناسبت میزارن.خیلی قشنگ میشه البته اگر در سلیقه شخص شما باشه. 

کتاب هم هدیه خوبی هست.

من چند روز پیش دلی را شکسته ام*من را*به رسمیت بشناسید سنگ ها
خب اخه چیزی لازم نداره ما تازه ازدواج کردیم همه چی داره 

خب ببین چه چیزی توجهش رو جلب می کنه. بالاخره این مدت بیرون رفتین، نظراتش رو دیدی. اهل موسیقیه؟ اهل وسایل فنیه؟ اهل وسایل مربوط به ماشینه؟ ببین اهل چیه؟! هرکسی یه دلبستگی خاصی داره. اون رو تشخیص بده و مرتبط با اون خرید کن. 

«مگه زوره؟ به خدا هیچکی به تاریکیِ شب تن نمی‌ده؛موشِ کورم که می‌گن دشمنِ نوره، به تیغِ تاریکی گردن نمی‌ده!»