2821
2789

چی میخوای بگیری؟

لوازم خونگی

ظروف فانتزی؟؟؟؟؟

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

آدرسش کجا میشه،آخه خودم اهل قم نیستم اومدیم اینجا مسافرت.

نزدیک حرمه بگو میخوام برم چهارراه بازار  پاساژش تو بازار بزرگس اسمش بازار بزرگه ها😂راستی خوده بازار بزرگم چیزای خوبی داره

هرکی راجب زایمان طبیعی اپیدورال اطلاعاتی داره بهم بگه یه دنیا تشکر😘😘😘😘
آدرسش کجا میشه،آخه خودم اهل قم نیستم اومدیم اینجا مسافرت.

برو میدون مطهری بپرسی بهت میگن . از اونجا پیاده دو سه دیقس. اگه پشتتو بکنی ب ساعتی ک تو میدونِ مستقیم بیا بالا یه چار راه هست همونجا نوشته بازار بزرگ قم. میری توش یه پاساژ هست اونجاست. یه پاساژ دیگم هم همونجا هست اونجام دکوری داره . امیدوارم کمکی کرده باشم 

برو میدون مطهری بپرسی بهت میگن . از اونجا پیاده دو سه دیقس. اگه پشتتو بکنی ب ساعتی ک تو میدونِ مستقی ...

ممنونم خیلی هم عالی آدرس دادید ان شاءالله که یه چیز خوب بخرم،دعاگوتون هستم.

ممنونم خیلی هم عالی آدرس دادید ان شاءالله که یه چیز خوب بخرم،دعاگوتون هستم.

ان شاءالله عزیزم. حتی اگه از این آدرس هم متوجه نشدین حرم ک میرین از همون دم حرم از یکی دو نفر بپرسین میگن بهتون چون آدرس پیچیده ای نداره عزیزم همه میشناسن . راحت پیداش میکنین. 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز