2777
2789
عنوان

کمکم کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 135 بازدید | 25 پست
اخه تو خانواده واقوام همسرم سیگار و تریاک یه چیز عادیه واصلا این کاروبدنمیدونن مطمئنم اگه این قضیه ر ...

خوب شما نباید از همچی خانواده ای همسر انتخاب می کردی

حالا بری به بزرگترش که پای منقل نشسته بگی شوهر من سیگار می کشه من ناراحتم،چی جوابتو میده؟

و خدا برای من کافیست.....

عزیرم اصلا ب روش نیار برار قبحش نریزم شوهر خود من الان 6 ساله پنهونی از من داره سیگار میکشه خودمم میدونم ولی ب روش نمیارم همینکه ازم حساب میبره و پنهانی میکشه خیلیه اگه تا الان ب روش زده بودم میگفت خوب میکنم ب تو چ دلم میخواد چی میخواستم بگم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا بکشه چه عیبی داره پسر 15 ساله نیست که نصیحتش کنی بهش بدی برات ضرر داره خودش آگاهه و سنش زیاد ...

من ازاول بااین چیزا مشکل داشتم بهشم گفتم اگه این کارو حتی واسه تفریحم انجام میدی بهم بگو ولی بهم دروغ گفت

خوب شما نباید از همچی خانواده ای همسر انتخاب می کردی حالا بری به بزرگترش که پای منقل نشسته بگی شوهر ...

من فقط فامیلای مادریشو میشناختم وباهاشون رفت وامد داشتم که ادمای سالمی بودن فامیلای پدرش مشکل داشتن کسی به من نگفته بود

من ازاول بااین چیزا مشکل داشتم بهشم گفتم اگه این کارو حتی واسه تفریحم انجام میدی بهم بگو ولی بهم درو ...

اگر بهش سخت گرفته باشی مجبوره دروغ بگه

باهاش اونقدری رفیق باش که باهات راحت باشه

اونجوری کم کم خودت میتونی یکاری کنی که نکشه

من شوهرم اوایل نمیکشید ولی منم مشکلی نداشتم باهاش که بکشه یا نکشه

بچه نیست که بگم واست بده. دیگه بدن خودشه و خودش میدونه

خدایا شکرت   راضیم به هر اونچه بخوای  
غیر از اینکه روش تو روی پدرت هم باز بشه بعیده فایده ای داشته باشه مرد گنده رو که با نصیحت و تهدید ن ...

پس چی کار کنم وایسم نگاه کنم همینجوری سیگار بکشه؟😭

پس چی کار کنم وایسم نگاه کنم همینجوری سیگار بکشه؟😭

واقعیتش بعیده که کسی سیگاری باشه و بعدا بذاره کنار... با حرف و نصیحت و دعوا هم همینه ..یه انتخابه که خودش کرده و به بدنش آسیب میزنه

شما انتخابهات محدوه به داشتن شوهر سیگاری و دعوا و مرافعه

داشتن شوهر سیگاری بدون دعوا مرافعه 

وایسادن پای حرف خودت و بازکردن پای بزرگترها و دعوا تا پای طلاق

.

و خدا برای من کافیست.....