2777
2789
عنوان

کمکم کنین

135 بازدید | 25 پست

چن وقت بود حس میکردم همسرم سیگار میکشه بهش میگفتم ولی انکار میکرد دیروز مطمئن شدم میخوام به خانوادش وخانواده خودم بگم تا باهاش برخورد جدی بکنن  ؟ به نظرتون کار خوبیه؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا این کار و نکنی بزار ازت حساب ببره حالا که پنهانی میکشه اگه علنیش کنی دیگه راحتر پیش شما میکشه مطمئن باش با انجام این کار پر رو تر و راغبترش میکنی و شرم  و حیا بینتون از بین میره 

اول سعی کنید بین خودتون حلش کنید. بالاخره یه مشکلی  داره که سیگار میکشه اون مشکل رو پیدا کنید و حلش کنین بدون اینکه کسی بفهمه

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
نه  اصصصصصصصصلا كاملا كار اشتباهيه شما خودت دوس داري ي كار اشتباه ك انجام دادي ايشون بهردو خا ...

اخه تو خانواده واقوام همسرم سیگار و تریاک یه چیز عادیه واصلا این کاروبدنمیدونن مطمئنم اگه این قضیه رو مطرح نکنم اوضاع بدتر ازاین میشه

اول سعی کنید بین خودتون حلش کنید. بالاخره یه مشکلی  داره که سیگار میکشه اون مشکل رو پیدا ...

مشکلی تو خانوادش نداره مشکلش اینه که نه گفتنو بلد نیست هرکی بهش سیگار تعارف کنه این ازش میگیره و میکشه

اخه تو خانواده واقوام همسرم سیگار و تریاک یه چیز عادیه واصلا این کاروبدنمیدونن مطمئنم اگه این قضیه ر ...

بنظر من فقط خودتي ك مستوني ب حل اين قضيه كمك كني

مشكلي خانواده ها قاطيش بشن ديگ جمع شدني نيسس

بي خيال دنيا و قانوناااااااش  
مشکلی تو خانوادش نداره مشکلش اینه که نه گفتنو بلد نیست هرکی بهش سیگار تعارف کنه این ازش میگیره و میک ...

خوب همینه یه جوری با کمک مشاور حل کن بدون اینکه به روش بیاری یا بخوای دعوا کنی

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
بنظر من فقط خودتي ك مستوني ب حل اين قضيه كمك كني مشكلي خانواده ها قاطيش بشن ديگ جمع شدني نيسس

خودم چن بار باهاش حرف زدم هربار دروغ میگه و جون منو قسم میده که این کارو نکرده ولی دیروز دیگه مطمئن شدم