2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 42 پست
البته من علائم بارداریم خیلی زود خودشو نشون داد...سردردهای شدید که با گریه میخوابیدم یا کمردردهای خی ...

من فقط ی روز ی دفه سرم گیج رفت بقیش ن زیاد دلمم از وقتی اقدام میکنم درد میگیره تنها تفاوت این دفم تیر کشیدن نوک سینه هام بود و خیلی خوابم میگیره دوس دارم همش بخوابم همین

خدایاشکر🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسسسی عزیزدلم چشم حتماااا برات دعا میکنم ان شاالله سالم سلامت بیاد بغلت

قربونت برم ..انشاالله

ماهم سرنماز و موقع زیارت عاشورا دعا می کنیم خدا نی نی سالم  و صالح و خوشگل بهت بده

بچه ها من همه علائم پریودی رو دارم الان تقریبا سه روز از موعدم گذشته پ نشدم دیروزم بی بی زدم منفی بود احساس اومدم پ رو دارم با سوزشو دردش اما ترشح غلیظ سفیدو کرمه

دیوروز جگر خوردم اگه باردار باشم اتفاقی نیفته یوقت خدایا پر بغضم  

بعد ۳ تا سقط واستفاده کلی دارو تو بارداری.درکمال ناامیدی به آرزوم رسیدم.خداااااااااای مهربونم همیشه شکرگذارتم بخاطر داشتن دلبرکم  👩‍👦خدایا مواظب پسرم باش و ان شاالله هیشکی تو آرزوی فرزند نمونه...
بچه ها من همه علائم پریودی رو دارم الان تقریبا سه روز از موعدم گذشته پ نشدم دیروزم بی بی زدم منفی بو ...

نگران نباش با اینکه زیادش ضرر داره اما من خیلی خانومای باردار دیدم خوردن مهم اینه خدا بخواد میمونه ان شاالله عزیزم

خدایاشکر🌹
نگران نباش با اینکه زیادش ضرر داره اما من خیلی خانومای باردار دیدم خوردن مهم اینه خدا بخواد میمونه ا ...

مرسی عزیزم از دعات ممنونم آخه پارسال سقط قانونی کردم بخاطر آنومالی میترسم ولی به خدا اعتماد دارم بخاطر همه ی حکمت هاش بااینکه خیلی سخت بود برام

بعد ۳ تا سقط واستفاده کلی دارو تو بارداری.درکمال ناامیدی به آرزوم رسیدم.خداااااااااای مهربونم همیشه شکرگذارتم بخاطر داشتن دلبرکم  👩‍👦خدایا مواظب پسرم باش و ان شاالله هیشکی تو آرزوی فرزند نمونه...
مرسی عزیزم از دعات ممنونم آخه پارسال سقط قانونی کردم بخاطر آنومالی میترسم ولی به خدا اعتماد دارم بخا ...

ان شاالله دیگهه هییییچ وقت برات این اتفاق نمیفته خدا خودش ان شاالله تو نی نیتو حفظ میکنه من از خدا میخوام هیییچ وقت. هیچ کس مخصوصا منتظرا ی کاری نکنه نی نیشون سقط بش خیلی سخته واقعا خدا کنه ان شاالله نی نی داشته باشی دلت خوشحال بش گلم 

خدایاشکر🌹

قربونت برم ممنون از دعای قشنگن .ان شالله همه نی نی سالم به دنیا بیارن به حق این روزهای عزیز