2777
2789
آخی ..هاله انداخته ..مبارک باشه😊🌱 چند روز از موعدت گذشت ک بی بی گذاشتی ؟ ماه چند اقدام بودی ؟

یه روز قبل موعدم گذاشتم چون علایم داشتم بی بی چک گذاشتم، اولین ماه اقدامم هست 😘

بچم قلبش میزنه❤️
مبارکه گلم😍 خدایا اینجورلحظه رو براهمه ومنم قسمت کن😢 بعدچند وقت تاخیرگذاشتی وعلائمتون چی بود؟؟؟ ...

مرسی عزیزم، ایشالا بزودی شمام بزای بی بی چک مثبتتو، یه روز مونده به پریودم گذاشتم، سینه هام درد میکنه، نوک سینه هامم خیلی حساس شده، حالا تهوع میاد کم، احساس خستگی میکنم، یهو میبینم خوابم برده وقتی دراز میکشم

بچم قلبش میزنه❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی عزیزم، ایشالا بزودی شمام بزای بی بی چک مثبتتو، یه روز مونده به پریودم گذاشتم، سینه هام درد میکن ...

ممنونم گلم

من امروز دهمین روز تاخیرمه وعلائم شماروهم دارم ولی میترسم بی بی بزارم وتوذوقم بخوره😢😢😢

هرازگاهی توروز کمرم هم دردمیکنه

ولی نمیدونم که 

💔تنهایی بهتر از باهم بودن های خالیست 💔برای مشکلم وحاجت رواشدنم محتاجم به دعاهاتون🌷🌹

من دیروز گذاشتم همینجوری فقط خط c قرمز شد t هیچی نشد یعنی منفی علائم بارداری دارم سه روزم هست عقب انداختم یعنی منفی الکیه اینم فقط یه خط افتاده که میگین مثبته مبارک باشه گیج شدم 

بعد ۳ تا سقط واستفاده کلی دارو تو بارداری.درکمال ناامیدی به آرزوم رسیدم.خداااااااااای مهربونم همیشه شکرگذارتم بخاطر داشتن دلبرکم  👩‍👦خدایا مواظب پسرم باش و ان شاالله هیشکی تو آرزوی فرزند نمونه...

مبارکه مامانی 

من موعدم امروزه پری نشدم هنوز 

دیروز بی بی منفی بود 

واسم دعا کنید 

انشالله همه باهم این ماه مثبت بشیم و مامان 

تو هفته ی ششم توی سونو وختی من و همسرم صدای قلب جنین رو شنیدیم 😍😍اون لحظه ی قشنگ رو آرزو میکنم واسه ی همه ی کسایی که منتظر مامان شدنن 🤲
اینو هم بعدا گرفتم 

این یکی کاملا مشهوده مبارک باشه دوستم ان شاالله سالم به دنیا بیاریش

چندم پریودته بنظرت من چیکارکنم صبرکنم اگه نشدم برم آزمایش یا دوباره  بی بی چک بزنم اگه پریود نشدم دیروز دوم پریودیم بود هیچی نزد  

بعد ۳ تا سقط واستفاده کلی دارو تو بارداری.درکمال ناامیدی به آرزوم رسیدم.خداااااااااای مهربونم همیشه شکرگذارتم بخاطر داشتن دلبرکم  👩‍👦خدایا مواظب پسرم باش و ان شاالله هیشکی تو آرزوی فرزند نمونه...
این یکی کاملا مشهوده مبارک باشه دوستم ان شاالله سالم به دنیا بیاریش چندم پریودته بنظرت من چیکارکنم ...

مرسی، من امروز موعد پریودم بود که دیروز مثبت شد، یه هفته صب کن شاید لقاحت دیرتر شده، اونموقع دیگ معلوم میشه کاملا

بچم قلبش میزنه❤️
مرسی، من امروز موعد پریودم بود که دیروز مثبت شد، یه هفته صب کن شاید لقاحت دیرتر شده، اونموقع دیگ معل ...

متشکرم حتما جوایشو میذارم