2777
2789

دخترم 9 سالشه و همیشه زود عفونت میگیره

الان که مدارس باز شده باز دوباره عفونت  گرفته و نگرانم کرده اخه این بار فرق میکنه با دفعات قبل

قبل فقط ناحیه واژن قرمز میشد و سوزش داشت

اما الان واژن و دور مقعد هم قرمز شده

از دفعات  قبل که عفونت داشت دونه ای لبه واژنش زده و الان 4ماه این دونه چرکی همچنان هست و یک مدت رشد میکنه باز متوقف میشه

برای درمانش چه کار کنم؟

ایا عنبر نسارا دود کنم براش بده؟

تو رو خدا چه کارش کنم الانم نمیتونم دکتر ببرمش..  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لباس زیر نخی بپوشون

همیشه بهش بگو تو دستشویی خودشو خشک کنه

اگه مقدوره دستشویی مدرسه خودشو نشوره و با دستمال خودشو تمیز کنه

بعدش بخاطر اون جوش حتما ببرش دکتر

عنبر نسارا من شنیدم خوبه 

ولی حتما ببرش دکتر چون هیچ کاری نمیشه کرد برای دختر بچه

لباس تنگ اصلا نپوشه شلوارای گشاد بپوشه 

خونه هم لباس زیر نپوشه حتما دامن یا شلوار نخی گشاد بپوشه

اندر دل من درون و بیرون همه او است   اندر تن من جان و رگ و خون همه اوست   اینجای چگونه کفر و ایمان گنجد   بی‌چون باشد و جود من چون همه اوست  

فقط اینکه از شوینده ها استفاده نکن براش دستاشو قبل از دسشویی بشوره حتما بخودش دست نزنه بهداشتو خیلی رعایت کنه لباس زیرشو با صابون بچه بشور و اتو کن بعد بپوشه چون اتو کردن باعث میشه میکرباش از بین بره پماد دیپروکل خیلی عالیه 

منم با عنبر نسارا موافقم.

دختر من هم به صورت خیلی خفیف مبتلا بود که تابستون شدیدتر میشد. براش دستمال بگذار تا بعد از شستشو خودش رو خشک کنه، رطوبتی که به لباسش میمونه خودش باعث تشدید عفونت میشه. 

به نظر من شورت کاملا نخی و نازک که خودت بدوزی از شورتهای بیرونی خیلی بهتره.