2777
2789
عنوان

شب بیداری نی نی

155 بازدید | 15 پست

سلام خانوم ها...بیاین ب کمکم...یک پسر 18 ماهه دارم،ک شیر خشک میخوره....بمانیم از غرغرهای باباش سر شیر خشک خریدن و این حرفها....از اول نوزادیش ،هر شب چند بار بیدار میشه و شیر میخواد،..این اخری ها،خیلی زیاد شده،تا جایی ک من اصلا احساس نمیکنم ک خوابیده باشم،در طول شب....همش بلند میشه و شیر میخواد و من باید شیشه درست کنم...چ شام بخوره،چ نخوره...این کار هر شبش هست....چیکار کنم؟؟؟خسته شدم از بی خوابی...سردردهای مزمن و کم خوابی ،داره دیوونم میکنه...

یک مادر

چرا شیر خودتو نمیخوره؟شاید روز زیاد میخوابع روزا خستش کن شب راحت بخوابه اوووف دختر من نوزاد بود  کلن شبا بیدار بود

کاربرmelissssssaهستم،منم به لیست ترکونده ها اضافه کنین لطفا😕😕اهای اونی که شبا میای سطل اشغال کوچه رو برعکس میکنی😐😐یه روز گیرت میارم میترکونمت😐😐

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شیر پاستو ریزه هم بده بهش یک وعده در میان

شامشم اینجوری تنظیم کن که ساعت 6 و 7 شب غذا بخوره حدودا 11 به بعدم غذا بخوره

احتمالا کمتر بیدار شه برا گرسنگی

❌لطفا لایک نکنید❌ممنونم ☺️ وِل کن جهان را ، قهوه ات یخ کرد ...☕️

اگه دیدی هیچ راهی جواب نداد و باز مجبوری شبا بیدار شی دو سه تا شیشه شیر آماده و ی فلاسک  آب جوشیده ولرم شده و شیر خشکش و بذار تو یک سبد بذار کنار تخت خوابت تا بیدار شد شیر خواست سریع تر آماده کنی و بتونی بیشتر بخوابی خواهرم این کار و میکرد کمتر اذیت میشد 

شیر شبو ترکش بده..کلا بچه ای ک شیر مادرم میخوره بعد 9ماهگی نیاز ب شیر شب نداره...بعدم شیر پاستوریزه ...

شیر پاستوریزه نمیتونه بخوره...سینه اش اذیت میشه و حساسیت داره

یک مادر
اگه دیدی هیچ راهی جواب نداد و باز مجبوری شبا بیدار شی دو سه تا شیشه شیر آماده و ی فلاسک  آب جوش ...

این کار رو کردم...ولی همین ک ده بار بیدار میشم،اذیت میشم...تا چشمام رو میبندم و بخواد خوابم ببره...باز بیدار میشه...تازگی ترجیح میدم ک نخوابم کلا

یک مادر
شیر پاستوریزه نمیتونه بخوره...سینه اش اذیت میشه و حساسیت داره

شیر بدون لاکتوز پیدا کن بخر الان دیگه بچه شما فقط روزی دو لیوان شیر گاو کافیشه

شیر بز هم میگن برای بچه های الرژیک خوبه ولی من پیدا نکردم 

بچت رو عادت بده سر شب بخوابه نهایتا تا ۹ صبح هم هفت و هشت دیگه بیدارش کن 

حتما هر روز شده ببری تو بالکن بزار یکساعت هوای آزاد و نور بهش بخوره به تنظیم ساعت بیولوژیک بدنش کمک میکنه 

شیر شب نده خب بزار گریه کنه چهار پنج شب گریه میکنه بعد عادت میکنه اینطوری تمام دندوناش هم میپوسه 

[QUOTE=72212691]این کار رو کردم...ولی همین ک ده بار بیدار میشم،اذیت میشم...تا چشمام رو میبندم و بخواد خوابم ببره...ب ...[/QUOT

ده بار بیدار میشه برای شیر 😮 یعنی کمتر از یک ساعت دوباره بیدار میشه ؟ به نظر من حتمن ببرش متخصص تغذیه یا  متخصص اطفال  چکابش کنه ، 

این کار رو کردم...ولی همین ک ده بار بیدار میشم،اذیت میشم...تا چشمام رو میبندم و بخواد خوابم ببره...ب ...

راهی نداری جز اینکه ی دو سه ماه دیگه تحمل کن بعدم از شیر بگیرش.1سال و 8 ،9ماه بخوره بسشه.منم پسرم 1سال و 7ماهشه.ماه بعدم شیر میدم بعد میگیرمش