2777
2789
عنوان

ماماناي باردار كمككككك

99 بازدید | 14 پست

سلام دوستان من اخر هفته٣٥بارداري هستم

زيردلم و كمرم درد ميكنه شديد نيس ولي خب درد دارم ديكه وقت زايمانمم دكترگفته واسه٢٠ابان سزارين. حالا همه ميكت درد زايمانت شروع شده برو بيمارستان منم ميترسم برم بيمارستان معاينه داخلي كنن😩كمكم كنيد يني ممكنه بچه بخاد زودتر بياد؟؟؟

اگه دیدی شدید شد برو

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.

حداقل دو هفته دیگه داری یه ذره درد طبیعی عه.  ازت آب هم میاد؟ اگر اب میاد یعنی کیسه آبت تحت فشاره ولی یه ذره درد عین درد پریود طبیعی عه. اگر قصد سزارین داری استراحت کن تا بچه خوب جون بگیره من تقریبا ۳۹ هفته زایمان کردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حداقل دو هفته دیگه داری یه ذره درد طبیعی عه.  ازت آب هم میاد؟ اگر اب میاد یعنی کیسه آبت تحت فشا ...

ن كيسه ابم پاره نشده هنوز خداروشكر همون يكم درده 

منم ميكم خداكنه زود نياد رشدكنه قشنگ ك بخاطر ضعيف بودنش حرف نشنوم از بقيه 

ن كيسه ابم پاره نشده هنوز خداروشكر همون يكم درده  منم ميكم خداكنه زود نياد رشدكنه قشنگ ك بخاطر ...

کیسه آب ت پاره بود که باید می رفتی زایمان کنی. مثلا اگر پیاده روی کنی یا کار خونه کنی از بدن ت آب خارج بشه یعنی کیسه آب تحت فشاره مثلا چاقی می تونه عامل نشتی کیسه آب باشه این یعنی زنگ خطر نباید بچه خشکی ببینه

عهههه يني بخابم استراحت مطلق كنم؟؟ ن چاق نيستم شكرخدا 

استراحت مطلق نه اما فشار نیار راه دور نرو کار سنگین نکن تا این دو هفته تموم شه منم خوبه خوب بودم دو تا عسلی جابجا کردم کیسه آبم نشت کرد دو روز بعد هم خونریزی کردم و سزارین شدم