سلام دوستان هرکی دوس داره بیاد درباره مهریه بحرفیم ،خودم تازه میخوام عقد کنم ولی تو قضیه مهریه گیرم میخوام بدونم مهریه چی و چقدر خوبه کسایی که تجربه دارن ممنون میشم جواب بدن منم از تجربیاتشون استفاده کنم
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
خیلی خوبه اومدی اینجا و راهنمایی میگیری از دوستان منم کاش اونموقع عقل داشتم راهنمایی میشدم😔 مهریه و ...
ببین دوست عزیزم من وقتی باهاش دوس شدم هیچی نداشت ولی قول داد که خوشبختم کنه مرد خوبی باشه تا الان که 4سال و 6ماه میگذره به پاش نشستم رفت سرکار پول جمع کرد ولی هنوز خونه ماشین نداره اسم نوشته واسه ماشین خب منم وقتی همه ججوره بهش اعتماد کردم دلم میخواد همونجور که میگه تو بهم واسه همه اینا انگیزه دادی منم میخوام مهریه که حقمه نه خیلی زیاد نه خیلی کم قبول کنه
قبل عقد باید میرفتین دفتر ثبت اسناد و خونه به نامتون میزدن که زمان عقد عاقد مینداخت پشت قباله عقدتون
آره دیگه عاقد هم همینو گفت ...وقتی بنامم بشه دیگه چه نیازه پشت قباله بزنه ..محض محکم کاریه؟ یعنی اگه اون خونه که بنامم مثلا میزد من میفروختم چون پشت قبالم بود دوباره مطالبه میتونستم بکنم؟؟؟😁
بنظر خودم وقتی بناممه دیگه نیاز نیست پشت قباله بنویسه این چه کاریه خب...
واقعا هرچی کم بگیری اونم کمتر بهت بها میده نه خیلی کم نه خیلی زیاد
بستگی به آدمش داره ...بعضیا شعور دارن این کم گرفتن باعث میشه پیششون باارزش تر بشی اما بعضیا انگار رفتی التماسشون کردی ترو خدا منو بگیر با خودشون میگن میخستن بهم بندازشن هر جور شده...برا رضای خدا کار کنی کارت باب میلت میشه
من ازدواج نکردم ولی مهریه هم نمیخوام.اگر نتونم با کسی زندگی کنم پس پولیم که بخواد بابت مهر بهم بده ر ...
خب زندگی پستی بلندی زیاد داره تو به نیت این ازدواج میکنی که خوشبخت بشی ولی خدایی نکرده اتفاقی واسه همسر بیفته بعد هرچی که داره به خانواده شوهر میرسه اگه هیچسلام به نامت نباشه واسه محکم کاری ام که شده باید مهریه داشته باشی