2821
2789
عنوان

ختته😢

| مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 38 پست
نه.ولی تجربش انقدزیادبودکه چش بسته هم انجام میداد.بازم پسردارشم میرم پیشش😄

اخه خیه زدن طول نمیکشه؟؟؟ چجوری به یه ذره جا بخیه میزتن😞😞😞😕😕😕

🌸ممنون میشم اگر برای شادی روح مامان بابام صلوات بفرستید🌸

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

حداقل بذاردوماهش بشه بعد دکتر گفت اصلا زیردوماه ختنه نکن رشدش کم میشه بدنش هنوز مقاومت نداره من دوماه و نیم ختنه کردم با حلقه اصلا صداش درنیومد اون میخندید من ازبس گریه کردم پاهام بی حس شدن

يه جوري باادم رفتارنكنين كه اگه بلايي سرتون اومد دلمون خنك شه !  تاوقتی باکفش کسی راه نرفتین راه رفتنشو قضاوت نکنین   
دكتر پسرم يكى از جراحاى خوب شهرمون بود و به روش سنتى ختنه كرد پسرمو

الان اکثریت گفتن سنتی. ینی ما هم به روش سنتی ختنه کنیم پسرمو؟

حداقل بذاردوماهش بشه بعد دکتر گفت اصلا زیردوماه ختنه نکن رشدش کم میشه بدنش هنوز مقاومت نداره من دوما ...

منم از الان اشکم در میاد. 😢

الان اکثریت گفتن سنتی. ینی ما هم به روش سنتی ختنه کنیم پسرمو؟

اكثر دكتراى خوب روش سنتى رو پيشنهاد ميدن. در ضمن هر موقع بخوايين ختنه اش بكنين ناراحتى داره. چه الان ختنه كنين چه ٢ سال بعد. هر چه زودتر ختنه بشه دردشو كمتر ميفهمه. من روزى كه پسرمو ختنه كردن از يكى دو روز قبلش گريه ميكردم تا روزى كه ختنه شد. اين گريه كردنا طبيعيه عزيزم.كى دوست داره درد جيگرگوششو ببينه

اكثر دكتراى خوب روش سنتى رو پيشنهاد ميدن. در ضمن هر موقع بخوايين ختنه اش بكنين ناراحتى داره. چه الان ...

اره واقعا سخته. ممنون از راهنماییتون امیدوارم بهترینها براشون پیش بیاد

2824
2823
2791
2779
2792