2821
2789
عنوان

ختته😢

| مشاهده متن کامل بحث + 294 بازدید | 38 پست
اصلا سخت نيست. فقط پماد ميزديم و پوشكشو شُل ميبستيم. سنتى بهترين روشه ختنه هست و در ضمن هر چى سن نوز ...

موقع ختنه منظورمه‌. درد نکشید؟😢

🌸ممنون میشم اگر برای شادی روح مامان بابام صلوات بفرستید🌸

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سخت نبود سنتی؟

نه عزیزم اصلا پرستار یه شیشه کوچیک نبات داغ درست کردگذاشت دهن پسرم انقده خوشگل میخورد😍هیچی نفهمید فقط موقع تزریق بی حسی ۳۰ ثانیه گریه کرد بعد ختنه هم که آوردیم خونه جیش اول ودوم و رو که انجام داد حسابی جیغ زد وبعدشم که هیچی نفهمید خوب شد واسه خودش

باردار نیستم تیکر تولده سه سالگی پسرمه😍
عزیزم مرکز بهداشت بهمون گف تا 10روزگی ختنه کنید کلا گف هرچی زودتر بهتره  زودتر خوب میشه بنظرم ...

دکتر بیمارستان گفت نافش ک افتاد ختنه کنید. ولی خیلی کوجیک و لاغر بود

موقع ختنه منظورمه‌. درد نکشید؟😢

من جرات نكردم برم.مامان و خواهرم بردن اما فيلم گرفتن. پستونك دهنش بود و جراح هم كار خودشو ميكرد.هر چند صد در صد درد داره. بميرم برا پسر كوچولو ها كه درد ميكشن اينجورى 

من جرات نكردم برم.مامان و خواهرم بردن اما فيلم گرفتن. پستونك دهنش بود و جراح هم كار خودشو ميكرد.هر چ ...

آخی

منم فور کنم 35روزگی ختنه کردیمبه روش سنتی.

زیاد سخت نبوددردش فقط یه چند ساعت اول روز دومم خوب شدواسه پسرم .

ما خیلی تحقیق کردیم گفتن سنتی خیلی بهتره واسه اینده اش و زود انزالی این چیزااا نمیگیره خدایی نکرده با چند تا دکتر صحبت کرد شوهرم . 

پسرمن 2800بودوزنش ...4روزگی بندنافش افتاد 8روزگی ختنه ش کردیم.

دکترگف یکی دوروزبعدازافتادن بندناف خوبه اگه ختنه کنید

پسرمنم نیمه پیغمبری بود وبه روش سنتی ختنه کرددکترش

پسرمن 2800بودوزنش ...4روزگی بندنافش افتاد 8روزگی ختنه ش کردیم. دکترگف یکی دوروزبعدازافتادن بندناف خ ...

نیمه پیغمبری یعنی خودش مادرزادی ختنه داشت؟

اصلا اصلااذیت نشد.البته موقعی ک ختنه میکردن چراها ولی وقتی آوردیمش خونه دیگه اذیت نشد.میگن اولین جیشش سخته ولی مااصانفهمیدیم کی جیش کرد

شربتشم سروقت میدادم.پمادشم زودزودمیزدم