2789
عنوان

متین

| مشاهده متن کامل بحث + 898 بازدید | 25 پست

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

ول.کن.بابا.حالا.قصه.اینم.بخوریم.مادرشوهرم.میگفت.میخوام.صدات.کنم.عسل.من.به.شوهرم.گفتم.من.عاشقه.اسمماا ...

پس درک میکنی که اگر اسمتو عوض کنی چقدر اوضاع بخاطر اطرافیان بدتر میشه

خودمم استرس دارم وقتی جایی میخوام صدام کنن الان طوری شده که عوضشم کنم همه مسخرم میکنن اصلا نمیدونم ...

ما تو فامیلمون هفتصد نفر اسم عوض کردن

اونم اسمای داغون!!

هیشکیم مسخرشون نکرد..

اگه رو مخته حتما اقدام کن واسه عوض کردنش.

بنده به عنوان یه عضو از جامعه نینی سایتی و جامعه ایران مخالفتمو از ازدواج در سن زیر ۱۸ سال اعلام میکنم و هر جا صحبتی در این مورد باشه ساکت نمیمونم.همونطور که حجاب من که یک مسئله شخصیه از نظر شما به شما و شوشو!هاتونو جامعه و قایق و کشتی و این حرفا مربوط میشه ازدواج شما در سن پایین که تبعات زیادی در جامعه داره ،جدا از دلسوزی به منم مربوط میشه. حداقل در سن قانونی ازدواج کنین! برنگردین به صد سال قبلو قبل ترش!از یک کار اشتباه دفاع و تبلیغ نکنین! مثال نقض نیارین که فلانی خوشبخته فلانی اندازه ۴۰ ساله ها میفهمه.کار اشتباه اشتباهه😕حتی اگه خوشبختم بشید خیلی چیزا رو از دست دادین و خیلی مسوولیت هایی که مناسب سنتون نبوده رو دوشتونه (کپی امضای یک کاربر)از اتصال مغزوزبونتون مطلع باشیدبعد نظربدید  

عزیزم اسمت مشکلی نداره

اونایی که چندبار توضیح دادی ولی باز گیر میدن مشکل دارن

حالا اگه خودت ناراحتی و از اسمت خوشت نمیاد حرف دیگران برات مهم نباشه ... عوضش کن... اونا ممکنه مثل همیشه به روت بیارن.. اما بعد از مدتی فراموش میشه که قبلا اسمت چی بوده و برای همه عادی میشه

به هر حال شما قراره که خیلی اتفاقای دیگه تو زندگیت بیوفته و با خیلی افراد دیگه آشنا بشی... پس بذار اونجوری که خودت دوست داری صدات کنن

خونواده شوهرم‌تحقیرم میکنن آخه

اخه مگ چیکار کردی ک تحقیرت کنن

بنده به عنوان یه عضو از جامعه نینی سایتی و جامعه ایران مخالفتمو از ازدواج در سن زیر ۱۸ سال اعلام میکنم و هر جا صحبتی در این مورد باشه ساکت نمیمونم.همونطور که حجاب من که یک مسئله شخصیه از نظر شما به شما و شوشو!هاتونو جامعه و قایق و کشتی و این حرفا مربوط میشه ازدواج شما در سن پایین که تبعات زیادی در جامعه داره ،جدا از دلسوزی به منم مربوط میشه. حداقل در سن قانونی ازدواج کنین! برنگردین به صد سال قبلو قبل ترش!از یک کار اشتباه دفاع و تبلیغ نکنین! مثال نقض نیارین که فلانی خوشبخته فلانی اندازه ۴۰ ساله ها میفهمه.کار اشتباه اشتباهه😕حتی اگه خوشبختم بشید خیلی چیزا رو از دست دادین و خیلی مسوولیت هایی که مناسب سنتون نبوده رو دوشتونه (کپی امضای یک کاربر)از اتصال مغزوزبونتون مطلع باشیدبعد نظربدید  
فکر میکنن بخاطر ضعف در مقابل اوناس کا دارم اینکارو میکنم

پس عوضش نکن

هیج چیز بدی نیست.خیلی اسما مشترکن بین دختروپسر.

هروقتم مسخرت کردن بگو شما که اینقد اسم براتون مهمه ازاول نمیومدید سراغ من.

من اسمم اینه خیلیم دوسش دارم☺

یکار کن دیگ بهت نگن.اعتمادبنفس داشته باش دخترررر