2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته

134 بازدید | 14 پست

من خیلی احساس تنهایی میکنم 

توی خانواده پر جمعیت زندگی کردن خیلی بده توی خانوادا ما بیشتر حس حسادت و رقابت بود تا همدردی و محبت و دوستی 

یه بارم عاشق شدم ولی تهش این شد که از هر چی عشق و عاشقیه متنفرشدم وقتی کسی رو میبینم از عشق حرف میزنه و عاشق شده فکر میکنم دور از جونش قراره یه بلایی سرش بیاد 

الانم سلامتیم مشکل پیدا کرده 

دوست دارم یکی بهم اطمینان بده تنهانیستم تنها نمیمونم بهم ثابت بشه دوست داشتن واقعیه 

ارباب شدی که رو به هر کس نزنم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه چای بریز برا خودت بعد بشین و پات و دراز کن بعد بشین و هندزفری و بذار تو گوشت. سرچ کن حامد اهنگی. کلیپش و دان کن و بشین نگاه کن اندازه یه سال تامین میشی

به نام خدا یه پسر خوب👦 با یه دوس دختر خوب تر👧

اخیییی. خونواده پرجمعیت ک خیلی خوبه‌. من خونوادم تقریبا پرجمعیت بودن الان تنها شدم برام خیلی سخته. تو شلوغی و جمعیت راحت ترم

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست.... هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود.... صحنه پیوسته بجاست... خرم آن نغمه ک مردم بسپارند به یاد...
منم امشب خیلی ناراحتم دلم گرفته  مردم خیلی بی محبت شدن چطور همچنین دلی دارن من چرا اینجوری نیست ...

منم اینطوری نیستم نمیتونم دل کسی رو بشکنم ولی اونا میشکنن انتظارم دارن ناراحت نشم به روم نیارم انتظاراتشونم برآورده کنم ولی نمیتونم عصبیم کردن آرامشمو گرفتن زندگیمو سخت کردن 

ارباب شدی که رو به هر کس نزنم  
منم اینطوری نیستم نمیتونم دل کسی رو بشکنم ولی اونا میشکنن انتظارم دارن ناراحت نشم به روم نیارم انتظا ...

منم اصلا بلد نیستم از خودم دفاع کنم. اینقدر ناراحت میشم از رفتارهای اطرافیانم ولی خوب به روی خودم نمیارم